Tatăl lui IONUŢ GOLOGAN a făcut mărturisiri şocante: „Vrea să se omoare“

Publicat: 29/04/2017 | 17:43

Ionuţ Gologan, tânărul încarcerat şi condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, pare să fi ajuns la capătul puterilor. Recent, tatăl său a făcut mai multe declaraţii cât se poate de şocante despre starea acestuia.

Mai exact, tatăl lui Ionuţ Gologan a povestit că zilele în spatele gratiilor devin tot mai greu de suportat pentru băiatul lui, dar şi că el a început să aibă gânduri tot mai sumbre. Aflat într-un penitenciar din Malaezia, Ionuţ pare să se fi resemnat cu gândul că va muri, dar şi că se gândeşte să îşi pună capăt zilelor, potrivit Ziarului Ring.

„Vorbesc des cu Ionuţ, dar veştile nu sunt deloc bune. Şi sâmbătă am vorbit cu el. Mi-a spus din nou că nu mai poate, că e disperat. Şi că vrea să se omoare“, a povestit Dumitru Gologan.

„Băiatul mi-a mai zis la telefon: «Tată, i-a scos în faţa puşcăriei. Am văzut că nu mai vin şi m-am întrebat ce-o fi cu ei, că am mâncat o pâine amară cu ei. Pe urmă ne-a scos şi pe noi. Când ne-a scos în faţa puşcărie, i-a ridicat pe ei în ştreang. Eu nu mai rezist, tată, nu mai rezist!»“, a mai adăugat tatăl lui Ionuţ Gologan.

 

Citește și...