Tatăl unei tinere din grupul focar de pe litoral a făcut declarații uluitoare: ”Nu cred în povestea asta”

Publicat: 06/08/2020 | 16:46
Tatăl unei tinere din grupul focar de pe litoral a făcut declarații uluitoare: ”Nu cred în povestea asta”

Tatăl unei tinere din grupul focar de pe litoral a făcut declarații uluitoare. Bărbatul a mărturisit că niciun prieten din grupul fetei nu prezintă simptome specifice coronavirusului.

Fiica unor angajați ai Ambulanței Vaslui a plecat sâmbăta trecută cu trenul, cu un grup de 29 de prieteni, la mare. Înainte de vacanță, fata a făcut testul pentru COVID-19. Doar că nu a mai așteptat rezultatul. (CITEȘTE ȘI: FRATELE LUI FLORIN SALAM, ÎN STARE GRAVĂ CU COVID-19! A FOST INTUBAT LA „MATEI BALȘ”! MANELISTUL E DISPERAT…)

Când era la mare, în Costinești, rezultatul testului era gata și… pozitiv. Ba chiar, câțiva dintre prietenii cu care fata a interacționat au început să aibă simptome specifice virusului. Fata și-a anunțat părinții, iar după adolescenți a fost trimis un microbuz ISU.

Ttaăl unei fete din grup, declarații uluitoare

Tatăl unei fete din grupul respectiv susţine, însă, că întreaga situaţie este o poveste inventată. Potrivit celor spuse de fiica lui, niciun prieten din grupul fetei nu prezintă simptome şi sunt supăraţi că vacanţa le-a fost stricată. (VEZI ȘI: FLORIN SALAM, AMENDAT DUPĂ CE A CÂNTAT LA PRIVEGHIUL LUI EMI PIAN. CHIAR MARCEL VELA A FĂCUT ANUNȚUL!)

”Nu cred în povestea asta atât timp cât statul «mănâncă» bani pentru fiecare caz de COVID-19 raportat. Pentru autorităţile sanitare, starea în care suntem e ideală pentru că acum se fac foarte mulţi bani.

Vom sta în amorţeala asta şi ne vom obişnui cu măştile şi cu luatul temperaturii, apoi vor veni cu alte măsuri şi mai restrictive, iar noi vom tăcea în continuare până vom rămâne fără niciun drept. În acel moment ne va fi foarte greu să mai facem ceva”, a spus bărbatul.