Tatăl unor gemene africane adoptate de MADONNA se arată şocat că adopţia fetelor sale este permanentă!

Publicat: 20/02/2017 | 14:57

Adam Mwale, tatăl a două gemene africane adoptate de Madonna, Esther şi Stella, s-a declarat şocat de faptul că adopţia este permanentă. El a susţinut pentru Daiy Mail că a crezut că adopţia va fi doar temporară.

„Mi s-a spus de la început că Estera şi Stella vor merge la o femeie bogată în străinătate, că ea le va da o educaţie bună, apoi ele vor reveni la mine, să trăiască cu mine şi să ajute toată familia mea. Acum îmi spuneţi că adopţia este permanentă. Acest lucru nu poate fi adevărat – nu vreau să fie adevărat. Eu sunt tatăl lor şi voi fi mereu tatăl lor”, a declarat bărbatul.

Adam Mwale, tatăl fetiţelor africane
Adam Mwale, tatăl fetiţelor africane

Adam Mwale a aflat pentru prima dată că Madonna este interesată să ia cele două fete la ea în luna mai a anului trecut, atunci când a fost invitat la orfelinatul în care stăteau acestea, Casa Speranţei, în afara capitalei statului Malawi, Lilongwe.

După ce a fost anunţat de interesul Madonnei, bărbatul s-a consultat cu rudele soţiei sale decedate şi a luat decizia să accepte ca fetele să meargă la Madonna. „Am acceptat ca ele să meargă în străinătate, dar mi s-a spus că ele se vor întoarce. Ele vor fi întotdeauna copiii mei şi eu voi fi întotdeauna tatăl lor”, a mai spus acesta.

Citește și...