Tatăl unuia dintre cei doi autostopişti, mărturisiri şocante după oribila crimă: „Îi era frică să…”

Publicat: 04/12/2017 | 14:26
Tatăl unuia dintre cei doi autostopişti, mărturisiri şocante după oribila crimă: „Îi era frică să…”

Andrei Simion, în vârstă de 16 ani, şi Cristian Tanasescu, de 18 ani, au şocat întreaga Românie după ce au ucis cu bestialitate un bărbat care îi luase la ocazie, iar pe soţia lui au înjunghiat-o. De la o zi la alta ies la iveală informaţii halucinante. În cadrul unui interviu, tatăl unuia dintre suspecţi a făcut dezvăluiri triste.

Tatăl adolescentului de 16 ani a povestit că nici prin gând nu i-a trecut că băiatul său ar fi în stare să ia viaţa cuiva. El a spus că ştia că fiul lui voia să ajungă la o femeie din Braşov, cu care avea o relaţie interzisă, pentru că aceasta era măritată şi are şi are doi copii. De altfel, ei intenţionau să fure maşina şoferului pe care Cristian Tanasescu l-a ucis şi apoi să meargă la femeia pe care băiatul de 16 ani o iubeşte.

Părintele lui Andrei Simion a mai mărturisit că după crimă a observat că băiatului său îi era frică să mai doarmă singur în camera lui. Vestea că a crescut un asasin îl omoară în fiecare zi câte puţin şi recunoaşte cu inima distrusă că Ion Constantin a murit nevinovat.

„Îi era frică. Atât! Nu mai dormea în camera lui. El mai făcuse o prostie: plecase cu o femeie! Era distrus! De-atunci, eu nu m-am mai înţeles cu el! Măritată… cu doi copii… Şi de acolo… El a vrut…  Voia să ajungă la ea! Era o relaţie interzisă Ce s-au înţeles ei… să ia banii! Al meu… să ia ăla maşina… şi să fugă! Am trei săptămâni de când mi-a murit taică-miu! Asta-mi mai trebuia! Ce-nseamnă viaţa! Am crescut fără mamă! El m-a crescut de la doi ani! (…) Celălalt l-a omorât! Al meu a zis că n-a avut curaj! (…) M-a nenorocit! Ne-a distrus pe toţi! Omul ăla a murit nevinovat!”, a declarat tatăl lui Andrei Simion, potrivit romaniatv.net.

Citeşte şi: Autostopiştii criminali au petrecut trei zile după ce i-au tăiat gâtul şoferului şi i-au rănit soţia! Crima a fost premeditată, iar motivul e halucinant

Vă reamintim că terifianta crimă s-a petrecut în după-amiaza zilei de 25 noiembrie, în jurul orelor 17:30, chiar în localitatea călărăşeană Tudor Vladimirescu, comuna Perişoru. Violeta şi Ion Constantin mergeau cu maşina personală dinspre Drajna spre Feteşti. Ei au oprit la intersecţia Drajna, de unde au luat doi bărbaţi, autostopişti. Aceştia, ajunşi aproape de intrarea in satul Tudor Vladimirescu, i-au solicitat bărbatului să oprească maşina pentru a putea coborî.

Criminalii au fost prinşi după o săptămână de căutări. În urma audierilor, anchetatorii au aflat că Andrei Simion (16 ani) a atacat-o pe femeie, iar Cristian Tanasescu (18 ani) i-a taiat gâtul şoferului. Tanasescu e elev in clasa a XII-a la Liceul Alexandru Ioan Cuza din Slobozia, iar Andrei – la Liceul Danubius din Calarasi. Mai mult decat atat, Tanasescu si-a serbat majoratul, la trei zile dupa asasinat! Cutitul cu care a fost ucis Ion Constantin a fost gasit ascuns in locuinta elevului de clasa a XII-a.

Citește și...