Tavi Clonda a ajuns la spital să-şi ia fetele acasă! Primele imagini de la maternitate cu fericita familie

Publicat: 26/09/2017 | 14:16

Fericitul tătic Tavi Clonda a ajuns la spitalul unde este internată soţia lui. Gabriela Cristea şi fetiţa ei, Bella Victoria Margot, au fost externate din clinică, după ce au stat patru zile. Tavi Clonda a venit să le ia pe fete de la maternitate, încărcat cu cadouri.

Vizibil emoţionat, Tavi Clonda a ajuns în această după amiază la clinică, pentru a-şi lua fetele acasă. Gabriela Cristea şi fetiţa ei, Bella Victoria Margot, au fost externate după patru zile, iar Tavi a avut grijă să facă toate pregătirile necesare pentru ca fetele să se simtă excelent când ajung acasă. El a dezvăluit că a făcut şi curăţenie, fără să fie ajutat, dorind ca totul să iasă perfect pentru fetele lui. 

Am emoţii că îmi duc fetele acasă. Emoţii chiar mari…Astăzi ne ducem acasă. Mă simt aşa cap de familie…E un sentiment foarte frumos. Gabriela mă aşteaptă, mă sună de trei ore…«Nu mai vii odată? Nu mai vii odată?» «Stai că mai am ceva de făcut, ceva de cumpărat…ca să vă aştept aşa cum trebuie. Eu am făcut curăţenie, cu mâncarea ne ajută cineva»”, a declarat Tavi Clonda, pentru Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, la intrarea în maternitate. 

Încărcat cu cadouri pentru fete, Tavi s-a prezentat la maternitate într-un tricou pe care scria „the perfect father and ideal husband is born on september 15th”, adică „tatăl perfect şi soţul ideal este născut pe 15 septembrie”, ziua în care e născut el. (VEZI AICI Prima imagine cu tăticul Tavi Clonda şi fetiţa lui!

Cea mică doarme, i-am dat un pic de mâncare înainte să plecăm. Mă simt foarte bine. N-am avut probleme deloc. Am toate motivele să fiu fericită şi în rest totul decurge normal. Primele zile au fost spectaculoase…nu mi-am putut lua ochii de la ea. Tavi vorbea cu mine, iar eu nu auzeam ce-mi zice. Tavi a fost foarte puternic pentru noi zilele astea, pentru că încă nu terminasem toate lucrurile de pregătit şi…săracul cred că a dormit două ore pe noapte. Camera ei e pregătită. Şi camera noastră e gata. (…) Când am ţinut-o prima dată în braţe…nu se compară cu nimic momentul ăla. I-am spus că o iubesc…Încă sunt sub imperiul hormonilor şi îmi vine să plâng. Aş putea să suport încă o sută de cezariene pentru a simţi momentul ăla. Toate doamnele mi-au spus că mă aşteaptă peste doi ani…pentru că un an nu am voie să rămân însărcinată…deci cine ştie.”, a povestit Gabriela Cristea, la ieşirea din maternitate.

Angie Voicu 

Recomandarea CIAO.RO