Te intrebai unde a disparut regina R&B!? Cristina Spatar pregateste o revenire de senzatie:”Pregatim o piesa cu ..”

Publicat: 14/04/2014 | 09:15
Te intrebai unde a disparut regina R&B!? Cristina Spatar pregateste o revenire de senzatie:”Pregatim o piesa cu ..”

Supranumita in urma cu cativa ani regina R&B, Cristina Spatar a intrat in ultima perioada intr-un cont de umbra. A lasat-o mai moale cu muzica si s-a dedicat vietii de famile.

Cristina Spatar spune ca pregateste o piesa impreuna cu Alessia si acesta va fi un proiect urias, la care lucreaza de mult timp.
“Pregatim o piesa noua impreuna cu Alessia, care este gata, in curand va urma si un videoclip. Este un proiect mare, dar tinand cont ca suntem ca o familie, facem totul in echipa”, a spsu Cristina Spatar.

Regina R&B are doi copii frumosi pe care ii venereaza. Exista insa si o problema. Fiul ei, Albert, este gelos pe surioara lui care abia a implinit doi ani.
“Cea mica a implinit doi ani pe 10 aprilie si va marturisesc ca seamana foarte mult cu rudele din partea mea, respectiv cu sora si mama mea, iar asta ma bucura foarte mult. Nu cred ca am ajuns inca in punctul in care Albert (N.R. Fiul artistei) sa aiba grija de sora lui mai mica pentru ca este inca foarte gelos pe Aida”, a spus Cristina Spatar pentru Replica Vedetelor.
_________________
Citeste si
Gafe nepermise! Noi va aratam tot ce divele au incercat sa ascunda: celulita, riduri, cicatrice, haine descusute si sani dezgoliti

Cristina Spatar a izbucnit in lacrimi in direct! Cantareata nu se poate abtine sa nu planga de cate ori vorbeste despre ASTA
_________________


Gafa vestimentara pe covorul rosu

gafa

Cristina Spatar si-a facut aparitia la eveniment intr-o rochie neagra, din paiete, cu aplicatii de pene pe solduri. A fost admirata la scena deschisa, dar nimeni nu a observat corsetul, a carui cupa era cu cateva numere mai mare. Probabil ca a fost confectionata pentru o femeie cu bustul de dimensiunile Nicoletei Luciu.

D.C.

Citește și...