Telenovela Vulpița și Viorel, trasă la indigo la Constanța! Viorica a rămas singură cu copilul după ce soțul, fost proxenet, a băgat divorț

Autor:
Publicat: 25/06/2020 | 13:56
Telenovela Vulpița și Viorel, trasă la indigo la Constanța! Viorica a rămas singură cu copilul după ce soțul, fost proxenet, a băgat divorț

Telenovela dintre Vulpița și Viorel a fost trasă la indigo, căci prea mare succes a avut! De acceastă dată, însă, protagoniștii sunt Silviu Valentin Bercuță și pe Viorica, ambii din Constanța. El – un fost pește, iar ea – fostă prostituată în gașca lui Silviu Bercuță, care ulterior i-a devenit și soț.

Telenovela dintre Vulpița și Viorel de Constanța, alias Silviu Bercuță și Viorica a continuat și după gratii. Femeia a fost interceptată atunci când întreba un medic dacă poate sau nu să rămână însărcinată cu ajutorul spermei în cutie, iar mai târziu avea să nască, în ciuda faptului că este săracă.

NU RATA – NICI MĂCAR MACHIAJUL NU ÎI MAI ASCUNDE VÂNĂTĂILE! DETALIUL ȘOCANT VĂZUT DE INTERNAUȚI, LA O POZĂ CU VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT

Chemată în Instanță în calitate de persoană vătămată, Viorica nu s-a deranjat să se și prezinte. A depus contestație în anulare, cu gândul că soțul ei va primi o pedeapsă mai mică. Dar…planurile de acasă nu coincid cu cele din târg, așa că Bercuță nu a mai stat pe gânduri și a băgat divorț.

Bercuță a fost condamnat pentru trafic de minori

Viorel de Constanța alias Silviu Valentin Bercuță a fost trimis în spatele gratiilor în anul 2013, atunci când s-a ales cu o pedeapsă de 20 de ani și 3 luni pentru trafic de minori, dar și pentru alte 3 pedepse acumulate. Bercuță racola minore, apoi le obliga să se prostitueze, după care le promitea că se căsătorește cu ele, notează replicaonline.ro.

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA, SURPRIZĂ DE MILIOANE DIN PARTEA LUI RAFAELO. VIOREL O SĂ-ȘI IASĂ DIN MINȚI: ”VERONICA, ȚI-AM LUAT…”

Viorica s-a numărat printre prostituatele soțului său, pe care acesta chiar a inițiat-o în tainele meseriei. Pentru că Bercuță se afla în pușcărie, Viorica și-a dorit mult să rămână însărcinată și i-a propus medicului varianta cu „spermă în cutie sau în seringă”, pentru că nu i se permiteau vizitele conjugale.

Viorica se află acum la mama lui Silviu Bercuță, singură și fără venituri, așa că povestea celor doi seamănă destul de bine cu cea dintre Vulpița și Viorel de la Acces Direct.