Tendinţele toamnă-iarnă. Adina Buzatu te învaţă cum să-ţi croieşti stilul combinând aceleaşi piese

Publicat: 22/10/2017 | 15:53
A sosit momentul să ne luăm adio de la temperaturile de vară şi, odată cu ele, de la hainele subţiri. Tendinţele pentru toamnă-iarnă s-au trasat de mult iar renumitul stilist Adina Buzatu ne dezvăluie care sunt must-urile acestui sezon şi mai ales cum să combinăm hainele astfel încât să nu cheltuim o avere pe garderobă. 
 
Nu întotdeauna haina îl face pe om, mai ales pe cei care nu iau în seamă sfatul stiliştilor. Adina Buzatu ne recomandă să nu schimbăm toată garderoba în fiecare sezon, ci s-o adaptăm. 
 
„Învaţă să te îmbraci în funcţie de aspectul fizic, de personalitate, de stilul personal, de locul unde te duci, de statutul social. şi atunci, ne cumpărăm o garderobă, adăugăm nişte piese interesante cum e maleta din lâna cu mătase naturală. Este sexy, este uşor de purtat, se poarta cu jeans, pantaloni chino, cu sacou, geacă de piele sau de jeans, cu palton direct, sau vestă. Luaţi-vă costum din trei piese, îl purtaţi la birou, la un eveniment special sau puneţi vesta cu un jeans, sau pantalonul cu un alt sacou. Pantofii se poartă cu cataramă dar şi cu şiret. Cămaşa albă, se poartă foarte mult alb sezonul ăsta, dar şi bleu, lila, bordeaux, este foarte important să învăţaţi să asortaţi.”
 
Cămaşile cu imprimeuri şi şosetele colorate rămân în continuare la modă, atenţie însă la nuanţe. Culorile deschise, aprinse, sunt înlocuite cu cele de toamnă. Şi vitrina magazinului Adinei a fost decorată de experţii florali Maison d’or cu elemente inspirate din sezonul ploios.  
 
„Se poartă şi toamna imprimeurile dar sunt diferite, culori tomnatice. Totul inspirat de toamnă, ieşiţi afară, vedeţi frunzele, toate frunzele le puteţi purta, toate culorile din natură. Fularele se poartă la nebunie, fie în carouri, din caşmir, sau uni. Şosetele sunt în continuare colorate, pot fi în dungi, carouri. Ele se asortează la o culoare de pe tine sau la nimic, pur şi simplu rupi cu o culoare puternică. Un palton excepţional este cel cu blană naturală, din caşmir şi lână. Că ţine de cald e una, dar vine de mori iar blana este detaşabilă.” 
 
Cu blană sau fără, pantaloni slim sau skinny, totul ţine de personalitatea celui care le poartă şi nu de alte aspecte cum ar fi cele sexuale. Adina Buzatu îi încurajează pe bărbaţi să îndrăznească să iasă din tiparele clasice.  
 
Citește și...