Teo, constienta de problemele pe care le-ar putea avea la noul job. „Daca as da acum sfaturi matrimoniale nu m-ar crede nimeni!

Publicat: 30/01/2013 | 23:00

In luna decembrie 2012, la noua zile dupa ce fostul ei sot parasea caminul conjugal, Teo a sustinut un examen dificil. In ciuda problemelor personale, vedeta TV a obtinut nota zece la testare si a devenit mediator cu patalama si drept de practica.

Momentan, nu va profesa, preferand sa se perfectioneze in meseria adaugata recent in CV. O meserie care, conform specialistilor, va fi extrem de cautata de maine, 1 februarie, cand medierea devine obligatorie, partile implicate in proces fiind nevoite sa treaca pe la mediator daca nu doresc ca  judecatorii sa le respinga dosarul.

Dupa ce a prezentat ani la rand show-uri de televiziune, Teo a imbratisat o noua profesie devenind mediator
Dupa ce a prezentat ani la rand show-uri de televiziune, Teo a imbratisat o noua profesie devenind mediator

Una peste alta, prin obtinerea atestatului de mediator, Teo Trandafir ar putea sa-si deschida un cabinet, cum sunt cele ale notarilor publici, unde sa medieze conflicte de orice fel intre doua parti. Pentru ca este constienta de situatia sa, cea de femeie proaspat divortata, vedeta TV sustine ca, cel putin o perioada, ar evita medierea conflictelor iscate intre soti. „Momentan nu voi profesa. Predau in continuare la Scoala de televiziune, unde sunt profesor de divertisment si filmez la serialul „Pariu cu viata”.

Cu fiica sa, Maia
Cu fiica sa, Maia

Am avut filmari saptamana trecuta si sunt fericita ca la varsta mea am doua meseri noi- joc intr-un serial si sunt mediator.  As vrea sa ma specializez si sa stapanesc bine si acesta meserie. Am dat examen pe 17 decembrie, am fost notata cu zece si acum sunt si mediator. Avantajul meu este ca stiu limba araba si as putea media conflictele dintre un musulman si un crestin. In probleme casnice, nu as vrea sa ma bag o perioda. E asa, de bun simt. Sa fim seriosi, daca as da acum sfaturi matrimoniale nu m-ar crede nimeni!”, a declarat Teo Trandafir pentru CANCAN.ro, facand aluzie la faptul ca nici casnicia sa nu a tinut.

Simona Odorhean

 

Citește și...