Teo Trandafir, chemată la şcoala în care învaţă fiica ei: „Tragedie…”. Ce s-a întâmplat după ce a ajuns acolo

Publicat: 23/01/2018 | 13:02

Teo Trandafir a început ziua cu emoţii puternice. Şi asta după ce prezentatoarea TV a fost nevoită să meargă la şcoala în care învaţă Maia. În urmă cu puţin timp, vedeta a împărtăşit fanilor exprerienţa trăită. "Ţi-ai adus adus aminte de tinereţe, vă pup dulce" e unul dintre mesajele pe care Teo Trandafir l-a primit.

Cu câteva ore înainte de emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Teo a mers la fiica ei la şcoală. Nu, din fericire, nu a fost chemată pentru că s-ar fi petrecut vreo experienţă neplăcută. Dimpotrivă: vedeta a participat la o demonstraţie de balet la care a făcut spectacol şi Maia.

După ce s-a bucurat de momentele trăite, Teo a făcut publică o poză de colecţie în care apare cu fata sa, dar şi un mesaj în care a amintit că, în urmă cu ani buni, părinţii erau chemaţi la şcoală atunci când odraslele lor făceau vreo prostie.

Azi, m-am dus la şcoala Maiei. Pe vremea mea, dacă părinţii erau chemaţi la şcoală, era tragedie! Acum, e prilej de balet! Bravo, Maia, copilul visurilor mele!, a scris de vedetă după vizita în

„Este o binecuvântare să vă aveţi una pe cealaltă”, „Felicitări! Vădoresc împlinirea dorinţelor„, „Minune de copil! N-ai cum… efectiv, n-ai cum să nu te mândreşti cu un asemenea suflet cald şi minte sclipitoare. Toate apariţiile ei sunt încântătoare sufletului meu. Dragă Teo, eşti o femeie spectacol şi îi oferi Maiei spectacolul vieţii… colorat în mii de culori. Îmi sunteţi dragi de nu mai pot! Vă iubesc!” sunt trei dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.

Citește și...