The Rock, tătic a treia oară! Felul prin care a dezvăluit sexul bebeluşului a devenit VIRAL: „Fiica noastră Jasmine Lia vrea să facă un anunţ important…”

Publicat: 13/12/2017 | 16:36

Bucurie uriaşă pentru unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood! Dwayne Johnson, cunoscut ca "The Rock" în ringul de wrestling, va deveni tată pentru a doua oară. Vestea a fost dată de star într-un mod inedit: a apelat la una dintre superbele sale fiice.

Gata cu suspansul: soţia lui The Rock, Lauren Hashian, va aduce anul viitor o fetiţă. Vestea a fost dată de Dwayne Johnson care a urcat pe Instagram o fotografie cu fiica lui, Jasmine, în timp ce stă pe podea, lângă un superb brad de Crăciun, iar pe o hârtie este scris mesajul: „E o fată! Abia aştept  să fiu o soră mai mare! Şi în cele din urmă să fiu şefă!”.

În vârstă de 45 de ani, actorul american şi fost wrestler profesionist care a evoluat în WWE a făcut şi o descriere emoţionantă la poză.

„Jasmine Lia a noastră va face un anunţ mare – E O FATĂ! @laurenhashianofficial şi cu mine suntem profund recunoscători pentru această binecuvântare, deoarece în primăvara anului viitor îi vom ura bun venit pe lume celui de-al doilea copil al nostru. În plus, Jazzy este încântată că va fi un fel de şefă care îşi va proteja sora mai mică.”, a scris Dwayne Johnson pe pagina lui de Instagram.

Actorul american trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de cântăreaţa Lauren Hashian de mai bine de 10 ani. În 2015, ei au devenit părinţii micuţei Jasmine Lia. Dwayne Johnson a mai fost căsătorit în trecut cu Dany Garcia până în 2007 şi au împreună o fiică de 16 ani, Simone Alexandra Johnson, extrem de frumoasă şi care vrea să-i calce pe urme tatălui său în ring. Mai mult, Simone a fost desemnată de curând Ambasador al  Globurilor de Aur, ediţia din 2018.

Dwayne Johnson este într-un tur de promovare a unuia dintre filmele în care apare. Este vorba despre pelicula „Jumanji: Welcome To The Jungle”.

Citește și...