Ţi-l mai aminteşti pe fiul lui STEVE IRWIN? Seamănă leit cu tatăl său şi a ajuns să fie celebru pentru că îi calcă pe urme „vânătorului de crocodili”

Publicat: 11/10/2017 | 15:25

Robert Irwin, fiul celebrului "vânător de crocodili" care şi-a găsit sfârşitul în urmă cu mai bine de 11 ani pare să îi calce pe urme tatălui său, iar asemănarea dintre cei doi e una incredibilă.

Băiatul australianului Steve Irwin, devenit celebru pentru curajul de care dădea dovadă atunci când înfrunta animalele sălbatice, i-a moştenit talentul tatălui săi. Robert are acum vârsta de 13 ani şi e un cunoscut şi apreciat fotograf. Avea doar doi ani în momentul în care Steve Irwin a murit.

Se pare că a dorit să ducă mai departe tradiţia familiei şi a început încă de la o vârstă fragedă să documenteze viaţa în sălbăticie. Robert Irwin îi seamănă leit tatălui şi ca înfăţişare, fiind copia fidelă a „vânătorului de crocodili”. Talentul său moştenit i-a adus până acum şi câteva premii, pentru că a realizat imagini extraordinare.

Totodată, a avut şansa să călătorească până în cele mai îndepărtate colţuri ale planetei încă de când era doar un bebeluş. Până acum a întâlnit sute de animale sălbatice, cu care a ştiut cum să se comporte, mai ales că a fost învăţat încă de mic cu traiul în natură. Până şi ţinuta pe care alege să o îmbrace e aceeaşi în care apărea tatăl său pe micul ecran, în emisiunea pe care o prezenta.

Steve Irwin a decedat în anul 2006, la vârsta de 44 de ani, când filma un documentar. Chiar dacă s-a luptat cu animale sălbatice de zeci de ori, în special cu crocodilii, nu aceştia i-au adus sfârşitul. Bărbatul a murit după ce a fost înţepat de câteva ori de o pisică de mare, iar rănile i-au fost fatale.

Recomandarea CIAO.RO