Toată lumea îl cunoaşte pe fostul stelist DANIEL GEORGIEVSKI, însă nimeni nu ştia cum arată logodnica lui. S-au pozat împreună la Australian Open, iar fanii i-au felicitat rapid

Publicat: 19/01/2017 | 10:11

Daniel Georgievski, un jucător de fotbal de origine macedoneană, a reuşit să atragă privirile tuturor atunci când s-a afişat cu iubita sa la unul dintre meciurile de tenis din cadrul Australian Open.

Stabilit cu familia în Australia, fostul stelist a mers alături de logodnica lui la respectivul meci, o ocazie în care nu au ratat să se fotografieze împreună. Imediat ce imaginea cu tânăra blondină a apărut pe contul său de Instagram, fanii l-au felicitat pe Georgievski, spunându-le celor doi că formează „un cuplu foarte frumos“. De asemenea, prietenii săi virtuali i-au lăsat nenumărate mesaje, dar şi sute de aprecieri.

„E o zi minunată pentru Australian Open“, a scris fostul stelist în dreptul imaginii de pe Instagram.

Fostul stelist s-a pozat alături de iubita lui
Fostul stelist s-a pozat alături de iubita lui

Daniel Georgievski este un tânăr fotbalist, în vârstă de 28 de ani, care în anul 2012 a ales să se transfere la echipa Steaua. La sfârşitul lui 2016, acesta a suferit o operaţie, dar la scurt timp le-a transmis fanilor că va încerca să îşi revină cât mai rapid, iar acest lucru pare să se fi întâmplat.

Citește și...