Acasă » Știri » Top scandaluri ca la usa cortului! Iata cele mai murdare injuraturi pe care le-au scapat vedetele in 2012

Top scandaluri ca la usa cortului! Iata cele mai murdare injuraturi pe care le-au scapat vedetele in 2012

De: Cancan 29/12/2012 | 22:55
Top scandaluri ca la usa cortului! Iata cele mai murdare injuraturi pe care le-au scapat vedetele in 2012
Mariana Moculescu si Cristi Marin

Spirit balcanic sau nu, romanii se cearta cu pasiune cand o fac si aproape de fiecare data scapa macar cateva injuraturi printre dinti. Nelipsite sunt injuraturile si din gurile persoanelor publice, vedetelor si artistilor din Romania.

CANCAN.ro a facut colajul celor mai vulgare certuri dintre persoane publice din Romania care au ramas in memoria colectiva. De la scantei in cuplurile din showbizz, la declaratii de amor cu injurii si pana la certuri dure, anul 2012 parca a fost mai vulgar si mai scandalos decat anii precedenti.

Vadim Tudor
Vadim Tudor

Probabil cel mai mediatizat si cel mai comentat scandal live a fost cel dintre Vadim Tudor si Marioara Zavoranu de pe 19 octombrie atunci cand cei doi au fost invitati la o emisiune TV.
„Vezi ca e razia militiei prin oras si ia toate curvele batrane! Tine putoarea violenta la distanta!”

Invitati la o emisiune TV, Vadim Tudor si Marioara Zavoranu s-au certat ca la usa cortului. Desi cei doi au fost tinuti in studiori diferite pe parcursul emisiei, cand au plecat spre casa, s-au intalnit in parcare. Ce a urmat a fost un scandal monstru ce s-a lasat cu replici mai mult decat usturatoare.

Marioara Zavoreanu
Marioara Zavoreanu

„Du-te, fa, in m***i ma-tii de curva. Mars in m***i ma-tii. Asta-i ceasul tau? Vrei ceas? Dar o m**e nu vrei tu? Ia fa ceasul, in morti ma-tii. Tu nu mi-ai dat niciun ceas. Era sa-mi dai o boala venerica daca ma culcam cu tine, dar nu m-am pus la mintea ta. Uite cum arati, fa, stergi masina de praf!”, a strigat Vadim.

Marioara a continuat: „Mai parlamentarule de c***t ce esti! Eu am un dublu comportament, sunt crescut in Rahova! Si va bat cap in cap ca pe dovleci”.

“Va dau eu scandal de nu va vedeti. Cate clase ai? Doua? Si ridici ratul de scroafa la Vadim?”. a continuat sa tune „Tribunul”.

Dupa acet moment, Vadim a scuipat-o pe Marioara si a continuat circul: „Asa un dos de palma iti dau! Du-te, fa, la vrajitoarele Oanei. Luati-o, ma, pe asta de aici ca o bag in asfalt! Unde are cimitirul curva asta batrana?”. „Vezi ca de abia te tii in pioneze, nenorocito! Te-am salvat de la moarte! Vezi ca e razia militiei prin oras si ia toate curvele batrane!”, urla Vadim. El nu s-a oprit nicio secunda din jigniri si tot spunea celor din jur sa „tina scroafa la distanta”.

Oana Zavoreanu
Oana Zavoreanu

Si Oana Zavoranu a avut un meci de replici si injuraturi puternice cu Vadim Tudor. Bruneta a venit la emisiunea CanCan TV, difuzata de luni pana joi de la 22:00, pe Acasa TV, insotita de Cezar Marin, fost cosilier al lui Vadim.

Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor

„La un moment dat, gentlemen-ul, care e de fapt un trist si un om cu probleme grave, a inceput sa ma jigneasca. A uitat cand tragea la propriu de mine. A spus ca sunt o prostituata de pe centura si ca ma prostituez de la 14 ani, ca tatal meu e puscarias, ca am sange stricat, ca sunt handicapata si oligofrena si ca am peste 100 de operatii estetice. Lasand la o parte faptul ca un barbat nu ar trebui sa vorbeasca asa despre o femeie, acest om este un europarlamentar si ar trebui sa ne reprezinte pe noi intr-un mod frumos. A devenit circarul politicii. Partidul lui are 5 oameni”, a declarat ea.

Bruneta a spus ca nu a facut parte niciodata din partidul lui Vadim si ca, in sedintele pe care le tinea, se ducea imbracata nepotrivit, pentru a scapa de el: „Eu niciodata nu am fost membru in partidul lui, dar am stat cu el la masa pentru ca nu puteam sa scap de el. Ii explicam ca am tatuaje, ca nu pot sa port deux pieces. M-am dus imbracata la Senat cu tinte, doar doar voi scapa de el. Eram disperata, mi-am inchis toate telefoanele, nu voiam sa ma duc nici in emisiunea lui. Ma lua in pijamale. In momentul alegerilor eu am fugit de la vot.”

Simona Trasca
Simona Trasca

Un alt scandal cu injuraturi mediatizat in Romania a fost cel din februarie 2012 cand „Pamela de Romania” si Marius Baldovin au fost la un pas de a se lua la bataie in platoul unei emisiuni, dar bodyguarzii au intervenit la timp si au luat-o pe sus pe blonda.

Marius Baldovin
Marius Baldovin

Pentru ca Simona Trasca nu a mai suportat insultele aduse de cantaret si de Petre Craete, care era in direct prin telefon si o acuza pe vedeta ca a avut relatii sexuale cu seful lui pe care l-a imbolnavit de o boala venerica.

„Eu i-am zis cateva despre aceasta domnisoara. Trasca a facut amor pe bani cu seful meu, celebrul Alex Reid. El a avut de suferit dupa contactul sexual cu aceasta doamna, din cauza unor boli. Nu este vorba de o confuzie. Am venit cu seful meu pentru afaceri si placere. El a vrut sa guste din fetele din tara mea. Am vorbit cu managerul de la hotel”, a spus Petre Craete.

Sustinand ca nu a facut nimic si ca ii va da in judecata pe amandoi, Simona Trasca nu a mai rezistat si a sarit sa-l bata pe Marius Baldovin in direct, chiar daca erau paziti de trei bodyuarzi, dupa ce au avut un schimb de replici pline de injuraturi ca la usa cortului.

„Voi v-ati aliat si vorbiti numai rahaturi. Voi va trebui sa platiti cumva, ca nu puteti sa veniti sa aruncati in mine, pentru ca sunt persoana publica. Bai, c***tul dracu, tu taci, ca este treaba serioasa. Nu pot sa stau sa rabd astfel de acuzatii. Eu nu m-am prostituat nici pe 5.000 de euro, prostul dracu! Trebuie sa ai dovezi, ca asa pot sa zic si eu ca o s**i, ca o iei, ca faci, ca dregi!”, a spus „Pamela de Romania”.

Ana Maria Prodan si Florin Salam
Ana Maria Prodan si Florin Salam

Si scandalul dintre Ana Maria Prodan si fanii de pe Facebook a facut senzatie.
Anamaria Prodan si-a exprimat admiratia pentru manelistul Florin Salam si a postat fotografia la care a atasat si textul: „De vis… Florin Salam la botez la Piti Talent”.

Spre surprinderea ei, sefa „studentilor” de la U Cluj a intampinat o critica foarte dura: „Hai, ma lasi??? De vis?? Florin Salam??? Cu postarea asta mi-am conturat parerea despre tine… pitipoanca la varsta a 3a… postari cu felicitari pentru galeria Stelei in conditiile in care ai la „U” unii dintre cei mai tari suporteri din tara… saraca de tine… esti doar o simpla mahalagioaica… credeam ca in profunzime insemni mai mult, dar… Salam de vis??? o respect maxim pe mama ta… te rog, te implor, sterge-ma din lista ta de prieteni!!!”, i-a scris Anei unui alt utilizator.

Raspunsul Prodancei nu a intarziat si a fost unul cat se poate de dur: „Mars, jigodie! Florin Salam, boule, are o voce incredibila! Dar la cat de taran esti ce sa intelegi. Du-te-n p..a mea de sarac!”

Dar tot cel cu care s-a duelat doamna Reghecampf a tinut sa aiba ultimul cuvant: „Nu faci decat sa imi confirmi ce am zis. Vai de tine, Ana!!! Am mai multa scoala decat ai tu vacante. Deja imi e rusine ca am intrat in discutii cu tine… sincer, cred ca esti beata”. Contestatarul a incheiat cu un atac la adresa noului look al Anei: „te infatiseaza precum o evreica in lagarele de exterminare nemtesti”.

Razvan si Oana au fost impreuna timp de trei ani
Razvan si Oana au fost impreuna timp de trei ani

In iulie, Oana Zavoranu si iubitul ei, Razvan, au fost protagonistii unui scandal-monstru, in public. S-au certat, au urlat unul la altul, iar la final el a plecat de acasa, lansand-o in urma pe Oana nervoasa, doar in chiloti si sutien, pe mijlocul strazii. Nu sunt insa singurele vedete care s-au dat in spectacol in acest mod.

Mariana Moculescu si Cristi Marin
Mariana Moculescu si Cristi Marin

S-au iubit, s-au certat si iar s-au impacat, nimeni nu mai tine contul despartirilor Marianei Moculescu de Cristi Marin. Ultimul scandal intre cei doi a atins insa cote alarmante, fosta sotie a lui Horia Moculescu izbucnind intr-o serie halucinanta de injuraturi adresate lui Cristi Marin.

Conform fostului iubit, totul a pornit de la gelozia Marianei Moculescu, care, desi nu mai formeaza un cuplu cu el, continua sa il controleze.

„M-a sunat sa ma controleze ca de fiecare data si am ajuns la aceste discutii din cauza ca ea este foarte geloasa si mi-a spus ca o sa-mi taie p**a ca sunt nestatornic si ca ma duc la nu stiu ce servitoare”, ne-a declarat Cristi Marin.

Altii se cearta din cauza animalelor. Asa s-a intamplat si in cazul Andreei Tonciu care a facut spectacol mare in caravana circului in care a trebuit sa lucreze sub supravegherea lui nea Marin.

In timp ce lucra in interiorul cortului, Andreea a avut parte de un eveniment nefericit pentru ea. Andreea s-a intalnit cu niste spectatori care nu o placeau foarte mult si care i-au adresat cateva cuvinte jignitoare. Nu mult a durat ca Andreea sa reactioneze si sa ii injure pe cei care o deranjasera.

„Baga-mi-as p*** in gura voastra! Pusti corditi, fu**-m-as pe voi”, le-a urlat Andreea celor care treceau. Andreea a continuat cu injuraturile si cand a trebuit sa faca parte din spectacolul de circ. Alaturi de Niky Mitea, Andreea a tinut pe umeri trei serpi, lucru care a scos-o din minti.

Invitată pe 7 noiembrie la emisiunea CANCAN TV, difuzată de luni până joi la Acasă TV, de la ora 22:00, Simona Sensual a povestit despre relaţia pe care o mai are acum cu fostul ei iubit, Nicu Maharu.

Maharu s-a iubit ani de zile cu Simona Sensual
Maharu s-a iubit ani de zile cu Simona Sensual

Simona Sensual s-a despărţit de câteva luni buni de Maharu, dar amintirile celor 11 ani în care s-au iubit sunt departe de a se fi şters. În timp ce blonda spune că are o nouă relaţie la Monaco şi că fostul iubit este de domeniul trecutului, acesta din urmă nu poate trece peste dragostea pe care i-a purtat-o Simonei.

„Am făcut curăţenie în viaţa mea. Cu dragostea stau foarte bine. Recunosc că mie îmi place adrenalina. Eu încerc să fac lucrurile să fie clare. Mi-ar fi plăcut ca lucrurile astea să se rezolve între patru ochi, nu e greu să dea un telefon. Nu e nevoie să apeleze la emisiuni pentru această situaţie, iubirea nu e la TV. În ultima perioadă sunt şocată de declaratiile lui despre mine. Nu înţeleg de ce face asta, mai ales că ştie că eu am nişte probleme în această perioadă. Iubire nu se numeşte. Nu mai avem nicio treabă de foarte mult timp. Nimic din ceea ce declară nu este adevărat. Îi doresc tot binele din lume, să fie cu cine vrea el. Singura mea dorinţă e să nu îmi mai pronunţe numele, să nu mai spună nimic de mine şi să îşi vadă de viaţa lui”, a spus Simona.

Intrat în legătură directă dintr-un alt platou al emisiunii CANCAN TV, Nicu Maharu a mărturisit că încă o iubeşte pe Simona. „Tu la Monaco nu ai pe nimeni. Te iubesc. Fă, du-te în p..a mea. Te iubesc. Hai închide. Pa”, a spus Maharu.

Tot anul acesta, in septembrie, Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu s-au luat la bataie si s-au injurat crunt! Intr-unul din episoadele emisiunii pe care o realizau impreuna. Sanziana si Andreea Tonciu s-au certat cumplit si s-au luat la bataie.

Sanziana isi petrecea prea mult timp la telefon cu fostul ei iubit, pe timpul noptii, astfel ca nu mult i-a trebuit Andreei Tonciu sa sara la bataie.Desi initial Sanziana a fost impaciuitoare si cu ajutorul Simonei Trasca un conflict fizic a fost evitat, dupa ce cateva vorbe grele au fost aruncate Sanzi si Tonciu s-au incaierat in vazul tuturor.

„Sanziana tu stai toata noaptea pe telefoane si il pazesti pe al tau. Noaptea e facuta sa dormi nu sa vorbesti la telefon. Nesimtito ce esti, eu am o cariera, tu esti handicapata la cap”, a urlat Tonciu la Sanziana.

De curand, un alt scandal de proportii a prins amploare la CANCAN TV, emisiune difuzata de luni pana joi incepand cu ora 22.00 pe postul ACASA TV. Organizatorul Miss Piranda si-a iesit din minti in direct, certandu-se cu oamenii manelistului Florin Salam.

Scandalul dintre impresarul Denisei, Liviu Dovleac şi membrii formaţiei lui Florin Salam a capatat pe 27 noiembrie proporţii nebănuite. Denisa era acuzata de Ion Petrisor, impresarul manelistului Florin Salam, ca traieste cu verisorul ei si ca ar intretine cu acesta relatii sexuale anale si orale.

„Trăieşte cu verişorul ei. O fi virgină, dar face sex anal şi oral. Are cancer şi a infectat-o şi pe Denisa. Nu mai e domnişoară. Am dat peste ea şi peste Liviu, erau în pielea goală”, a declarat Ion Petrişor.

In schimbul de replici purtat intre Ion Petrisor, Liviu Dovleac si Denisa a intervenit si Sile, barbatul care l-a bătut pe impresarul cantaretei de manele în Aeroportul Internaţional Henri Coanda. Acuzele au fost dure de-o parte si de cealalta, Dovleac spunand ca oamenii lui Salam ar trebui sa-si faca un test toxicologic, lasand de inteles ca in cercul acestuia se invart toxicomani si persoane dubioase.

Ionut Ungureanu

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea