Toţi credeau despre ea că e femeie de afaceri în America, dar adevărul e altul! Cum îşi câştigă de fapt existenţa Monica Gabor

Publicat: 21/01/2018 | 11:20

Monica Gabor le-a dezvăluit fanilor ei care este noua sa ocupaţie, pentru care se pregăteşte intens. Bruneta nu stă degeaba în America! În timp ce Mr. Pink e ocupat cu afacerile, fostul manechin are propria ei meserie, deloc uşoară! Vedeta a dezvăluit pe o reţea de socializare că s-a făcut profesoară de engleză şi este extrem de mândră de acest lucru. 

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu studiază intens şi se pregăteşte mai bine pentru a fi o profesoară de engleză cât mai bună, după spusele ei. Monica Gabor a postat şi o fotografie de la şcoala de unde se pregăteşte. Biroul ei arată ca cel al unei adevărate profesoare: plin de hârtii, caiete şi cărţi, semn că fostul manechin îşi dă tot interesul.

„Bună! Acum sunt la şcoală! Înca mă pregătesc pentru săptămâna viitoare când voi fi din nou profesoară de engleză. Haideţi să ne îmbunătăţim împreuna engleza”, a scris Monica Gabor, pe pagina ei de Facebook.

 

Citește și...