Toto Cutugno, cucerit de-a dreptul de picioarele perfecte si decolteul adanc al Ramonei Badescu. Vezi cat de intimi au fost

Publicat: 05/11/2013 | 00:34

Buna prietena cu artistul italian, Toto Cutugno, Ramona Badescu nu putea rata recitalul sau din Romania. Cantaretul ramane de fiecare data impresionat de frumusetea romancei, insa alaltaieri Ramona l-a cucerit definitiv, fiind extrem de sexy. 

Purtand o rochie mulata, cu un slit indraznet prin care i se vedea piciorul perfect, si cu un decolteu extrem de generos, Ramona Badescu a reusit sa-l cuceresca definitv pe Toto Cutugno.

Ramona l-a impresionat pe artistul italian
Ramona l-a impresionat pe artistul italian

Cu toate ca se stiu de ani buni, iar intre ei exista o relatie de prietenie, artistul italian se lasa de fiecare data impresionat de romanca.

Toto i-a cerut Ramonei sa urce cu el pe scena, pentru a traduce dialogul cu publicul, iar apoi au cantat impreuna o piesa romaneasca autentica. Mai in gluma, mai in serios, Toto a recunoscut ca a incercat sa o cucereasca pe Ramona, insa fara niciun rezultat.

Toto o saruta pe romanca
Toto o saruta pe romanca

Cu toate acestea, artistul nu a putut rezista tentatiei si, profitand de atmosfera creata, a pupat-o pe Badescu in fata intregii sali, in cadrul petrecerii organizate in cinstea sa.

D.M.

 

banner

Citește și...