TRAGEDIE! Anca Badiu, in DOLIU! Fratele ei s-a stins din viata in conditii suspecte!

Publicat: 07/08/2015 | 13:01
TRAGEDIE! Anca Badiu, in DOLIU! Fratele ei s-a stins din viata in conditii suspecte!

Anca Badiu traieste cea mai neagra perioada din viata ei. Fratele artistei, Mircea, care i-a fost si coleg de trupa, s-a stins din viata in urma cu putin timp. Aflat in Spania, tanarul a murit in conditii suspecte.

Mircea a cantat in formatia B Brothers, iar versurile melodiei „My baby (Tell me Why)” au fost semnate de fratele Ancai Badiu.

badiu

Interpreta a primit cumplita veste in aceasta dimineata, iar durerea este cu atat mai mare, cu cat Anca nu stie care au fost cauzele mortii fratelui sau, pe care il diviniza.

badiu

Aflat in vacanta in Spania, fratele artistei, a dorit sa petreaca seara intr-un club din orasul in care se afla. Dupa petrecere nimeni nu a mai stiut nimic de el, iar Mircea a fost gasit fara suflare.

badiu

„In urma cu doar cateva zile, Mircea mi-a spus entuziasmat ca a fost promovat ca asistent manager la Kiehl’s, apoi si-a luat o scurta vacanta si a plecat in Spania. L-am rugat sa nu o faca, parca simtind ca ceva urma sa se intample. Asteptam rezultatele autopsiei pentru a afla circumstantele in care a decedat. Era o persoana inteligenta, talentata, mereu cu zambetul pe buze si l-am iubit enorm. Nu imi vine sa cred ce s-a intamplat!„, a declarat Anca Badiu.

Mama Ancai Badiu a murit in aceeasi zi

Detalii sumbre ies la iveala despre mama interpretei , care atunci cand a murit, avea aceeasi varsta ca cea a lui Mircea Badiu. Mama artistei avea 43 de ani, si tot in aceeasi zi neagra a murit.

L.L

Citește și...