Tragedie de neimaginat la graniţă! Un bărbat care îşi pierduse slujba şi-a otrăvit copilul apoi s-a spânzurat, iar soţia lui şi-a tăiat venele

Publicat: 05/09/2017 | 16:06

Caz şocant în staţiunea ungară Hajduszoboszló, la graniţa cu România, în apropiere de Oradea, unde un bărbat şi soţia lui s-au sinucis după ce, în prealabil, bărbatul şi-ar fi otrăvit copilul de doar şase ani! (VEZI ŞI: Detalii înfiorătoare în cazul adolescentului care s-a sinucis la Oradea. Acum doi ani, fratele său s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje)

Descoperirea terifiantă a fost făcută luni seara, în jurul orei 19.00. Poliţiştii Căpităniei Hajdú-Bihar au găsit prima dată cadavrul femeii, cu venele tăiate la ambele mâini, în apartamentul în care în care aceasta locuia împreună cu soţul şi băiatul lor în vârstă de şase ani.

Potrivit agenţiei de ştiri MTI, bărbatul şi copilul fuseseră daţi dispăruţi de vinerea trecută şi au fost găsiţi, morţi, patru ore mai târziu, într-o pădure dintre Kaba şi Hajdúszovát, iar primele cercetări ale poliţiştilor indică faptul că bărbatul i-ar fi dat copilului să bea o băutură cu otravă, iar după aceea s-a spânzurat.

Vecinii şi cunoştinţele familiei sunt şocaţi de cele întâmplate, descriindu-i pe ce doi soţi ca oameni retraşi, dar cumsecade. Femeia era kinetoterapeut în staţiune, iar soţul ei a fost angajat în cadrul unei Agenţii de Turism însă numai până în 2014, când a fost concediat. De atunci, bărbatul nu şi-a mai găsit de lucru, tragedia fiind pusă de cunoscuţi pe seama depresiei generate de situaţia sa. (CITEŞTE AICI: Primele imagini cu fetiţele aruncate în faţa trenului de mama însărcinată! Momente sfâşietoare la înmormântarea acestora)

ANDREEA LOPĂTARU

Citește și...