Tragedie în familia unor români care muncesc în Italia! Fetiţa le-a murit în somn, medicii au…

Publicat: 13/01/2018 | 17:23

O familie care munceşte în Italia a primit o lovitură cruntă: Melissa Maria, de doar 46 de zile, a murit în somn! Cei doi părinţi sunt distruşi, în urma tragediei care a avut loc la Ponte San Nicolo, acolo unde locuiau cei trei. 

Mihai Andrei Popa, tatăl fetiţei moarte, este un român în vârstă de 31 de ani. Acesta a relatat cum s-a petrecut tragicul eveniment. Se pregătea să plece la muncă dimineaţă şi a mers în camera fiicei lui pentru a o săruta.

„Trupul ei era rece. Imediat, am trezit-o pe soţia mea şi i-am spus să sune la numărul de urgenţă 118. Între timp, am încercat din răsputeri să o readuc la viaţă. Când au sosit medicii, mi-au spus că nu mai e nimic de făcut. Pentru noi este o experienţă teribilă. De ce ni s-a întâmplat tocmai nouă? Melissa era perfect sănătoasă, nu se simţea rău, nu înţeleg cum s-a întâmplat. Soţia mea este disperată. Stă toată ziua lângă pătuţul fetiţei”, a declarat românul, potrivit observatorul.ro.

Mediicii au concluzionat că micuţa a murit din cauza sindromul de moarte subită a sugarului, care afectează circa 0,5/1000 de copii nou-născuţi în Italia.

Citește și...