Din păcate, e știrea tristă a zilei în România. Silviu Moldovan s-a sinucis. A fost găsit spânzurat în casă

Publicat: 23/01/2020 | 12:26
Din păcate, e știrea tristă a zilei în România. Silviu Moldovan s-a sinucis. A fost găsit spânzurat în casă

La numai 2 luni de la sinuciderea judecătoarei din Mureș, soțul acesteia a decis să-și pună și el capăt zilelor. Bărbatul a fost găsit fără suflare, după ce s-a spânzurat chiar în casa în care locuia. 

În luna noiembrie a anului trecut, judecătoarea Cristina Moldovan din Mureș s-a sinucis în cel mai brutal mod cu putință. Femeia și-a pus capăt zilelor după ce s-a tăiat la gât, iar acum, soțul acesteia, medic de profesie, a decis să meargă pe același drum. Potrivit informațiilor oferite de punctul.ro, Dr. Silviu Cosmin Moldovan, în vârstă de 44 de ani, care era medic specialist în Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Județean Mureș și conferenţiar universitar la Centrul de Simulare și Abilități Practice al UMFST Târgu Mureșa fost găsit spânzurat.

Se pare că cel care a inițiat apelul la 112 ar fi fost chiar fiul acestuia. La fața locului au venit de urgență echipajele medicale, care din păcate nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva pe bărbatul de 44 de ani.

Sursa citată mai informează că bărbatul a fost găsit spânzurat chiar în casa în care locuia și nu a mai putut fi salvat. În luna noiembrie a anului 2019, soția lui, judecătoarea Cristina Moldovan din Mureș a decis să-și pună capăt zilelor și s-a tăiat la gât. Pentru moment, nu se cunosc cauzele gestului necugetat pe care l-a făcut bărbatul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la S.M.L Târgu Mureș pentru a se efectua necropsia, iar polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Citește și...