Tragedie în România la început de an! A murit Monalisa!

Publicat: 05/01/2018 | 11:35

Monalisa Pandelea, o cunoscută artistă din Piteşti, a murit la numai 26 de ani. Celebră pentru efectele speciale pe care le crea în make-up, Monalisa a pierdut lupta cu cancerul noaptea trecută, informează epitesti.ro.

Monalisa Pandelea a învăţat la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti, secţia de sculptură, după care a urmat cursurile unei academii din Italia, notează sursa citată. (Citeşte şi Cutremurător! Ce a făcut Monalisa cu doar câteva luni înainte să moară! Artista a încercat din răsputeri să….)

„Profesorii mă sfătuiau să încerc la design vestimentar, dar mie îmi plăcea mai mult partea de cosmetică. Aşa am găsit Academia BCM din Milano, academie de make-up, singura de acest gen din Europa. A fost o experienţă minunată! Am dat admitere pentru că eram foarte mulţi pe puţine locuri. 3 ani am făcut practică prin saloane şi spa-uri şi am lucrat cu agenţii de modă şi cu modele internaţionale. Eram un stagiar şi mă rugau să machiez fete pentru booking-uri, lucram pentru firme extrem de cunoscute”, povestea Monalisa Pandelea în 2014.

La serviciile Monalisei apelau numeroase persoane, unele chiar şi în vârstă. „Am cliente de până la 67 de ani! Tatuarea sprâncenelor nu reprezintă un moft. A intrat în trend de multă vreme, este un must have. Te schimbă foarte mult. Sprâncenele au o mare contribuţie şi în comunicare, în mimica feţei. În ceea ce mă priveşte, îmi plac sprâncenele cu tendinţe naturale, groase, bine definite şi deschise la culoare”, mai spunea Monalisa Pandelea pentru epitesti.ro.

Citește și...