Tragedie în România. Vești proaste de la spital: A murit la ora 10:40

Publicat: 08/03/2019 | 11:42
Tragedie în România. Vești proaste de la spital: A murit la ora 10:40

O nouă tragedie a avut loc în România, bărbatul a murit pe patul de spital, la ora 22:40, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Un bărbat de 48 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din municipiul Suceava. Anchetatorii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”, urmând să lămurească condiţiile în care s-a produs decesul.

Joi, la ora 20.38, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată telefonic de către angajaţi ai Secţiei UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava cu privire la faptul că la această unitate a fost adus în comă un bărbat de 48 de ani, din Suceava, care prezintă mai multe traumatisme suferite în urma unei căderi de la înălţime. În jurul orei 10.00, bărbatul s-a deplasat la un apartament aflat la etajul 2 al unui bloc de pe strada Oituz, unde a consumat băuturi alcoolice împreună cu proprietarul locuinţei şi alte două persoane.

Cei trei colegi de pahar ai bărbatului de 48 de ani le-au declarat ulterior poliţiştilor că în jurul orei 20.00 acesta a precizat că se simte rău şi vrea să plece acasă, după care s-a dus în bucătărie, de unde a sărit sau a căzut pe geam, scrie monitorulsv.ro.

Victima a fost transportată de un echipaj SMURD la Secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava şi a fost supusă unei operaţii chirurgicale, însă la ora 22.40 a decedat.

Cele trei bărbaţi care au băut cu victima au precizat faptul că între ei şi aceasta nu a existat nici un conflict, nu s-au certat sau agresat, iar aceasta era foarte tăcută şi s-a plâns că se simte rău. De asemenea, după incident, au constatat că gazul de la maşina de gătit din bucătărie era deschis, fiind lăsat astfel de către bărbatul de 48 de ani, întrucât acesta a fost singurul care  a folosit aragazul.

Corpul victimei a fost depus la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

Citește și...