Tragedie pe autostrada A1 Lugoj – Deva. Doi bărbați au murit după ce au fost spulberați de un TIR pe banda de urgență

Publicat: 19/09/2019 | 07:50

Pe autostrada A1 Lugoj – Deva s-a produs o tragedie azi-noapte. Doi bărbați au murit în urma unui accident rutier înfiorător. Cei doi au fost spulberați de un TIR pe banda de urgență, unde reparau un autovehicul.

Tragedie pe autostrada A1 Lugoj – Deva: 2 bărbați au fost spulberați de un TIR

Un șofer de TIR care circula pe prima bandă a izbit două autovehicule oprite pe banda de urgență, unde șoferii încercau să repare unul dintre vehicule. Cei doi bărbaţi se aflau în afara unei camionete cu o rulota remorcată și a unei dubite cu trailer pentru efectuarea unor reparaţii la unul dintre vehicule. În urma accidentului, șoferii, ambii din județul Buzău, în vârstă de 35 și 41 de ani, au murit pe loc. Potrivit Poliției Hunedoara, accidentul s-a produs miercuri seara, pe autostrada A1, între localitățile hunedoreane Ilia și Deva.

„Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto, ambii din judeţul Buzău, au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu, potrivit Agerpres.

Pompierii au acţionat pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu la locul producerii accidentului.