TRAIAN şi VALERIA ILEA, implicaţi într-un grav accident rutier! Care este starea de sănătate a celor doi

Publicat: 29/03/2017 | 12:21

Cântăreţii de muzică populară Traian şi Valeria Ilea au trecut prin momente teribile, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. În momentul când se deplasau spre Bucureşti, să ajungă la o emisiune tv, în faţa autoturismului în care se aflau a ieşit o maşină în faţă, iar impactul a fost inevitabil.

A fost o bubuitură foarte puternică, încât airbag-urile maşinii lor s-au deschis. Din fericire, starea lor de sănătate este una bună şi se bucură că au scăpat teferi.

„Suntem în regulă. S-au deschis airbag-urile. (…) Mergând spre Bucureşti, voiam să ne cazăm în Bucureşti – la intersecţia cu Voineasa, o doamnă cu un Matiz a ţâşnit în faţa noastră. Ea a spus că a fost orbită de soare. (…) Fizic, suntem ok, Maşina, partea dreaptă, faţă e lovită destul de rău. O juma’ de metru dacă mai înainte, intram în plin în ea. (…) Am fost plecaţi vreo 2 luni de zile prin America şi abi aaşteptam să venim la voi.Ne lovim de problema doamnei, pentru că asigurarea ei nu e recunoscută.”, a povestit Traian Ilea

Citește și...