Transformare incredibilă! Cum arată acum Bianca Neagu, la 13 ani de când a jucat în „Numai iubirea”

Publicat: 11/04/2017 | 12:04

Bianca Neagu, fetiţa simpatică din "Numai iubirea", telenovelă în care a jucat alături de Alexandru Papadopol şi Corina Dănilă, s-a schimbat radical! Acum este o tânără foarte atrăgătoare, care va împlini 21 de ani.

Bianca Neagu a fost invitată la emisiunea „Vorbeşte lumea”, unde a vorbit despre ea. Ea va împlini anul acesta 21 de ani şi a vorbit despre ce s-a schimbat în viaţa ei după ce a împărţit platoul cu Papadopol şi Corina Dănilă

„Nu mi-a venit să cred când am aflat că am luat preselecţiile. Eu nu îmi dădeam seama ce se întâmplă, dar faptul că lucram cu Corina Dănilă, pe care o ştiam dinainte, era o fericire totală”, a declarat Bianca Neagu despre rolul care a făcut-o celebră din „Numai iubirea”.

Aşa arată Bianca Neagu acum, la 13 ani de la rolul din
Aşa arată Bianca Neagu acum, la 13 ani de la rolul din „Numai iubirea”

Bianca este acum studentă la Psihologie. „Sunt studentă, sunt în anul 3, sunt în stres, dar voi termina repede. Mi-am dezvoltat o pasiune în acest timp, creez haine, încă de când eram mică îmi plăcea să schiţez rochii”, a povestit Bianca Neagu.

Ea este de mai mult timp într-o relaţie, cu un tânăr care o face foarte fericită. „Există cineva în viaţa mea, Alin Croitoru, suntem de 3 ani împreună”, a precizat Bianca.

Citește și...