Transformarea incredibila a temutului Sile Camataru! In loc de lei, hraneste lebede si face filosofie pe marginea piscinei!

Publicat: 22/08/2014 | 16:13
Transformarea incredibila a temutului Sile Camataru! In loc de lei, hraneste lebede si face filosofie pe marginea piscinei!

Aflat de aproape zece luni in libertate, Sile Camataru a lasat deoparte “afacerile” care il trimisesera la inchisoare si s-a refugiat in mijlocul familiei, in impresionantul domeniu detinut de apropiatii sai la marginea Bucurestiului.

De cand a iesit pe poarta Penitenciarului Jilava, in noiembrie 2013, unde si-a lasat fratele, pe Nutu, Sile Camataru s-a tinut departe de orice fel de eveniment public. Nimeni n-a mai auzit de celebrele batai, sechestrari de persoane sau alte asemenea infractiuni cu violenta puse in seama sa de procurorii DIICOT, iar Sile a evitat sa se afiseze alaturi de personaje dubioase, ca sa nu fie acuzat de alte fapte penale.
Sile s-a refugiat acasa, alaturi de familie si copiii, iar viata tihnita cu care s-a obisnuit la impins…la filosofie asupra vietii, cu suisurile si coborasurile sale.

Apa piscinei pare sa fi constituit o sursa de inspiratie pentru Sile
Apa piscinei pare sa fi constituit o sursa de inspiratie pentru Sile

 

De pe marginea piscinei, Sile si-a umplut pagina de Facebook cu o serie de cugetari, unele cu scop motivational, si a strans zeci de “like”-uri de la prieteni. Noua imagine i se potriveste de minune temutului personaj, odinioara considerat spaima Capitalei.
 

“Mi-a fost tradat sufletul de prea multe ori”
 

“Este mai bine sa te retragi lasand o amintire placuta, decat sa ramai si sa fii un deranj” a postat Sile, probabil cu gandul tocmai la destinul sau. “Atata timp cat acolo sus Dumnezeu ma iubeste, nimeni pe pamant nu ma poate distruge” este convins fratele lui Nutu Camataru.

Sile se rasfata in piscina alaturi de fiul sau, Mario
Sile se rasfata in piscina alaturi de fiul sau, Mario

 

Daca ar fi sa ne luam dupa citatele postate, a fost chiar victima persoanelor in care a avut incredere: “Daca astazi am atat de putina incredere in oameni este pentru ca mi-a fost tradat sufletul de prea multe ori…Increderea…multi o vor, putini stiu sa o pastreze” s-a destainuit Sile Camataru catre admiratori sai.
 

Nutu crestea lei, Sile hraneste… lebede
 

Imaginea de familist pe care a adoptat-o Sile Camataru se vede foarte bine chiar din fotografiile pe care le-a postat, in aer liber, aproape de copii sau nepoti. :”Visul meu va merge mai departe pentru totdeuna” a comentat Sile o fotografie facuta in piscina impreuna cu fiul sau, Mario. Intr-o alta, pe fundal, se poate observa o gradina unde se plimba in voie cateva lebede.

Sile Camataru a trecut la ocupatii domestice
Sile Camataru a trecut la ocupatii domestice

 

Inofensivele pasari sunt intr-un contrast evident cu animalele salbatice pe care le crestea fratele sau Nutu, pana cand Garda de Mediu i le-a confiscat. In februarie anul trecut, inspectorii de mediu au ridicat de pe proprietatea familie doi lei maturi si doi pui, dar si doi ursi. Unul dintre acestia, “Baloo”, era animalul preferat de Nutu, care a primit neplacuta veste din inchisoare. Inspectaorii au predat animalele, despre care spuneau ca sunt bine ingrijite, unei fundatii. Leii au fost eliberati intr-o rezervatie din Africa.

(M.N.)
 

Citește și...