Transformarea miraculoasa a Annei Lesko! La 4 luni dupa ce a nascut arata senzational in costum de baie

Publicat: 13/08/2014 | 08:59

Anna Lesko a nascut la finalul lunii martie. In timpul sarcinii a fost criticata de foarte multi oameni pentru faptul ca s-a ingrasat foarte mult, insa intre timp, cantareata a slabit mult si acum vrea sa le dea peste nas tuturor.

A slabit enorm si a ajuns sa arate din nou ca inainte de nastere. Anna Lesko si-a revenit intr-un mod spectaculos si isi permite sa pozeze in costum costum de baie. In imaginea care face senzatie pe internet, cantareata din Republica Moldova apare alaturi de fiul ei, Adam.

ana lesko

Chiar daca a fost foarte ocupata cu concertele de care a avut parte din plin in aceasta vara, Anna Lesko si-a facut timp pentru a merge la sala. A fost atenta si la dieta, iar rezultatele s-au vazut. Cu siguranta, cel mai fericit este iubitul el, Adrian Nenita, cunoscut sub numele de scena de Dj Vinnie.

ana lesko

CITESTE SI

Anna Lesko fara pic de machiaj! Vezi ce se ascunde in spatele fardurilor si al costumatiilor extravagante!

Foto de colectie! Asa aratau Irinel Columbeanu si Anna Lesko in urma cu 18 ani. Cat de fericiti erau impreuna!
 

Si-a dorit copil si l-a facut

ana lesko

Desi nu are inca o relatie stabila, sau cel putin aceasta nu este asumata public, Anna Lesko si-a dorit foarte mult un copil si iata ca a reusit sa isi indeplineasca acest vis. Nu i-a pasat ca asta i-ar putea dauna carierei sau ca lumea s-ar lasa prada ideilor preconcepute despre familie! Cantareata a stiut foarte clar ce vrea, iar in cele din urma s-a declarat pe deplin fericita.

D.C.

Citește și...