Trecerile de pietoni din Focșani au devenit virale pe Facebook. Marcajele rutiere au fost realizate greșit

Autor: Maria H.
Publicat: 09/10/2019 | 09:28
Trecerile de pietoni din Focșani au devenit virale pe Facebook. Marcajele rutiere au fost realizate greșit

Fotografiile cu două treceri de pietoni din orașul Focșani au devenit virale pe Facebook. Este vorba despre marcaje rutiere realizate recent care fie sunt terminate pe jumătate, fie sunt trasate în diagonală și pe mijlocul drumului.

Cele două treceri de pietoni se află pe aceeași stradă din orașul Focșani, în vecinătatea unei grădinițe și a unui cabinet medical.

Unul dintre marcaje este realizat pe diagonală și se termină pe mijlocul străzii, explicația fiind că vremea ploioasă a împiedicat finalizarea lucrării. A doua trecere de pietoni ocupă o parte din banda dedicată mașinilor, ceea ce îi pune în pericol pe pietoni.

Noile treceri de pietoni au ajuns subiect de glume pe Facebook.

„Dorel de Focșani… E zebră cu mini jup”, a scris un internaut.

„Nu înțeleg, e o nouă modă? Ceva new age? Trending în domeniul zebrelor? E un mod subtil de a ne spune ceva!? Ce o fi!? Vreau să cred că există o explicație elaborată, aia simplă este evidentă!”, se întreabă un cetățean.

Alți focșăneni se declară indignați de ultima gafă a autorităților locale.

„Aceste lucruri nu sunt nimicuri, ci o lipsă totală de profesionalism și bun simț. Și da, este absolut necesar să fie amendate de cetățeni pentru că tocmai impasibilitatea noastră din ultimii 30 ani a generat astfel de derapaje”, a scris o femeie pe rețeaua de socializare.

Potrivit unor surse locale, lucrările nu au avizul polițiștilor. Se pare că documentația necesară avizării nu a ajuns la Poliție, deși trecerile de pietoni au fost pe jumătate realizate.

Reprezentanții autorităților locale nu au putut fi contactați pentru a oferi o explicație despre modul în care au fost realizate cele două treceri de pietoni din Focșani.

Citește și...