Trupa Paraziții a câștigat procesul cu Poliția Română! Prima instanță a decis inclusiv despăgubirea ei

Autor: Keva Iosif
Publicat: 13/08/2019 | 13:59
Trupa Paraziții a câștigat procesul cu Poliția Română! Prima instanță a decis inclusiv despăgubirea ei

Trupa Paraziții a câștigat în primă instanță procesul intentat de Sindicatul Național al Agenților de Poliție iar reprezentanții forțelor de ordine ar urma să plătească 2.500 de lei, cheltuieli de judecată, a confirmat Cristi Ochiu, reprezentantul muzicienilor. 

Membrii trupei Paraziții și casa de discuri 20cm Records au câștigat în prima instanță procesul deschis împotriva lor de Sindicatul Național al Agenților de Poliție. Sindicaliștii i-au acuzat că versurile piesei ”Antimiliție” de pe albumul ”Arma secretă” îi calomniază.

Artiștii au primit câștig de cauză din partea instanței iar polițiștii trebuie să le plătească celor de la Paraziții cheltuieli de judecată în valoare de 2.500 de lei. Suma reprezintă onorariul avocatului.

Polițiștii au și posibilitatea de a ataca prin recurs decizia tribunalului.

Cum a pornit scandalul

Galceava a pornit de la versurile piesei ‘Antimilitie’. Iulian Surugiu, presedintele SNAP a declarat la acea vreme ca va da trupa in judecata, dupa cum a marturisit la PRO TV.

Acuzatiile aduse sunt de calomnie, defaimare si jigniri la adresa politistilor.

Cerintele sindicatului sunt urmatoarele: scuze adresate in public de trupa Parazitii si daune morale de 100.000 de euro.

Citește și...