Tudor Chirilă a răbufnit: “Cadru legal pentru furat. Împotriva hoţilor!” Ce l-a deranjat pe artist

Publicat: 05/11/2017 | 09:59

Prin intermediul contului personal de socializare, Tudor Chirilă îi îndeamnă pe români să participe la protestele anunţate pentru duminică în România şi diaspora. Artisul este profund dezamăgit de clasa politică din România care, în opinia sa, vrea doar să facă avere.

 

„Şi ne-am întors de unde am plecat. După aproape un an de guvernare în care nu au făcut nimic decât să obosească populaţia cu scandaluri, măsuri halucinante şi încercări de hărţuire legislativă a populaţiei, au revenit cu preocuparea lor numărul unu: îngenuncherea justiţiei. Şi cred că toată tevatura cu „revoluţia fiscală” din ultimele săptămâni nu este altceva decât praf în ochii lumii pentru ca ei să poată realiza obiectivul lor numărul unu: să scape de puşcărie şi să creeze un CADRU LEGAL pentru FURAT. Se pare că cea mai eficientă armă care ne-a rămas este ieşitul în stradă. Este singurul moment care (mai) pare să le atragă atenţia că existăm şi nu suntem de acord cu ei. În ce mă priveşte, duminică am să ies şi eu (din nou) în stradă împotriva anunţatelor modificări legislative care vizează funcţionarea justiţiei. (probabil la Iaşi unde vom fi cu VAMA). Împotriva hoţilor, mai pe scurt.

PS. Poate acum înţeleg şi sindicatele care s-au perindat prin Piaţa Victoriei anul ăsta, poate că înţeleg şi pensionarii sau viitorii pensionari cărora li se ia, nicidecum li se dă, că a ieşi în stradă pentu o justiţie independentă înseamnă de fapt că ieşi împotriva unor hoţi care nu sunt preocupaţi nici de creşteri salariale, nici de pensii, nici de măsuri sociale, educaţie sau sănātate, ci de un singurul lucru: Avere. Averea lor. Ţara lor. Muşchii lor”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook. 

Citește și...