Tudor Chirilă, acuzat că a favorizat-o pe Meriam Jane la „Vocea României”! Cum a răspuns criticilor: „Ca Ştefan să câştige mi-am dat şi…”

Publicat: 10/12/2017 | 18:44

Tudor Chirilă a fost acuzat că a favorizat-o pe Meriam Jane la "Vocea României", acesta reacţionând printr-un live pe Facebook. Artistul şi antrenorul de la "Vocea României" a spus că se simte jignit de acuzaţii şi i-a asigurat pe cei care îl acuză că a favorizat-o pe Meriam Jane că a făcut tot posibilul pentru a-i ajuta pe ambii săi concurenţi.

„Mi-am dat şi pantofii ca Ştefan să cânte. A cântat cu pantofii mei. Ţin să subliniez că am făcut tot posibilul ca Ştefan să câştige”, a spus Tudor Chirilă.

„Ştiu că foarte multă lume a fost dezamăgită de ieşirea din concurs a lui Ştefan, chiar şi eu am fost dezamăgit. Totuşi vreau să punctez un lucru care nu-mi place şi care oarecum mă jigneşte, această eternă teorie a conspiraţiei. Eu am datoria să explic încă o dată. Cei care mă cunosc bine, şi am pretenţia că publicul meu mă cunoaşte destul de bine, ştiu că n-aş face niciodată parte dintr-un show aranjat. În al doilea rând, ca antrenor cred că am demonstrat în cei patru ani că sunt preocupat de momente frumoase şi de momente care să ridice calitatea acestui show”, a mai afirmat Tudor Chirilă.

„Mă jigneşte cumva, uşor, pot trece peste asta, ideea că aş putea favoriza pe cineva. Mai mult, în finală cu Jane sunt cel mai puţin favorit, pentru că ştim foarte bine că există o mare parte de public care nu trece peste un naţionalism pe care eu nu-l înţeleg sau peste ideea că concurentul care câştigă «Vocea României» ar trebui să fie român, deşi regulamentul permite oricui să participe. Eu cred că vocea ar trebui să conteze (…) Şi cred că Jane a avut momentul serii. (…) Pentru mine ar fi fost mult mai uşor cu Ştefan. Asta mă face să mă amuz. Cum aş fi putut să-mi sabotez singur posibilitatea de a avea o poziţie mai bună pentru trofeu împingând-o înainte pe Jane, ştiind că ea are un handicap în faţa celorlalţi concurenţi?”, a mai explicat Tudor Chirilă.

Originară din Nigeria, Meriam Jane va fi concurenta din echipa lui Tudor Chirilă care va participa în finala „Vocea României”. Show-ul are parte de o premieră, finala neavând decât concurente. Meriam Jane va lupta pentru trofeu cu Andrada Creţu, din echipa lui Adi Despot, cu Ana Munteanu, din echipa lui Smiley şi cu Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei.

Citește și...