Tudor Chirilă, scandal monstru în direct. Artistul a plecat din emisiune! “Umorul vostru e slab! Vă interesează doar…” Ce l-a deranjat

Publicat: 23/09/2017 | 09:03

Tudor Chirilă a fost implicat într-un scandal imens pe durata unei emisiuni. Vedeta ProTV s-a contrat cu moderatorii de la matinalul Digi FM, Bogdan Miu şi Cătălin Striblea, şi a ieşit, pur şi simplu, din emisiune. Artistul a fost enervat cu mai multe glume făcute pe seama sa.

„Ai câştigat de atât de multe ori «Vocea României» încât Marius Moga a cedat nervos şi s-a mutat la «Vocea României Junior», măcar acum e printre ai lui“, „Eşti un actor atât de bun încât rolul de artist de succes îţi iese foarte bine“, „Eşti atât de frumos încât perna ta îţi cântă: «Nu te vreau azi, nu te vreau azi»“, „Au trecut ani şi viaţa te-a schimbat, au trecut ani şi la «Vocea» eşti jurat, pe Brenciu l-ai zburat, de trei ori trofeul l-ai câştigat, dar freza ta e tot de… cenzurat“, „Ce-i spune lumea lui Tudor când se întâlneşte cu el la mare? Să ştii că nici Vama nu mai e ce a fost“, „De câţi Tudor Chirilă ai nevoie să schimbi un bec? De unul singur, Tudor Chirilă ţine becul, iar restul lumii se învârte în jurul lui“, au fost glumele de tip “roast” prezentate de Beatrice, producătoarea emisiunii, la care Bogdan Miu şi Cătălin Striblea s-au amuzat copios. Nu, însă, şi Tudor Chirilă.

Artistul s-a enervat, însă, la maximum în momentul în care una dintre glume făcea referire la viaţa lui personală: „Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu.“

Tudor Chirilă nu a mai putut suporta şi i-a cerut prezentatoarei foaia de pe care citea glumele spunând: „Dar nu vrei să îmi dai să le citesc eu că parcă tu mă adormi”. N-a mai durat mult şi lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru matinalii de la Digi FM, care au fost umiliţi de către Tudor Chirilă.

„Am râs“, a spus cântăreţul ironic. „Mai ales la aia cu Andreea Raicu. Sincer, mi se pare de c***t faza asta cu fostele iubite şi amestecul loc în nişte glume care şi aşa sunt slăbuţe. Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de c***t”, a fost reacţia lui Tudor Chirilă.

Bogdan Miu a încercat să se scuze, spunând că a încercat să o convingă pe Beatrice, înainte de emisiune, să nu zică gluma cu Andreea Raicu. „Las-o aşa de c***t cum a fost şi mergem mai departe“, a zis nervos Chirilă, conform stiripesurse.ro.

„M-am supărat pentru că eu, în general, lucrurile astea intime nu le transform în circ. Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de c***t”, a continuat artistul. Matinalul a fost întrerupt din dorinţa lui Tudor Chirilă de a ieşi din emisie.

„Nu cred că asta vă interesează, sincer, cred că pe voi singurul lucru care vă interesează este să iasă puţin circ după emisiunea asta şi aţi reuşit. Eu a trebuit să stau 10 minute să ascult cum o leşinată citea glume şi trebuia să ne facem că râdem, dincolo de faptul ăsta, umorul vostru e slab. Tu ai vrea să fii Times New Roman, dar ăia chiar le au bune“, a mai spus artistul.