Uite mesajul care o face pe Inna sa revina mai repede in tara! Bunica ei i-a transmis ASTA, iar artista nu a mai putut rezista!

Publicat: 28/03/2014 | 11:17
Uite mesajul care o face pe Inna sa revina mai repede in tara! Bunica ei i-a transmis ASTA, iar artista nu a mai putut rezista!

Fara indoiala, bunica Innei este una dintre fiintele pe care artista le iubeste la nebunie, avand in vedere ca, dupa ultimul mesaj transmis de femeie, cantareata a transmis ca revine in tara cat de repede poate.

O poza in care apare bunica ei tinand o foaie in mana pe care scrie „Te iubim!”, alaturi de cainele Bobo, este cel mai frumos mesaj pe care ar fi putut sa il primeasca in aceasta perioada Inna. Artista le-a impartasit si fanilor bucuria ei.

Inna

„My grandmother and BOBO showing me love from home! Cute! Thanks mom! Vin in cateva zile!”, a scris Inna pe Instagram.

Inna este una dinrte cele mai de succes artiste din tara
Inna este una dinrte cele mai de succes artiste din tara

Peste 5.000 de fani au apreciat postarea. „Bunica arata frumos! Bobo arata foarte frumos… Si, de asemenea, dragoste…Te iubim!”, “La mujer donde empezó todo! Gracias por la nieta!/ Femeia de unde incepe totul! Multumim pentru nepoata!”, i-au scris admiratorii de pe internet.

_____

CITESTE SI:

Inna a intrat in vizorul MAFIEI din America de Sud! Cum s-au imbogatit „smenarii” din Bolivia de pe urma ei

Inna nu mai are chiar atat de mult bani in conturi! Vezi ce investitie colosala a facut recent si cum spera sa o amortizeze

_____

A fost implicata intr-un scandal imens in America Latina

La inceputul acestui an, cantareata noastra a fost implicata intr-un scandal in America Latina, dupa ce mafia boliviana a incasat bani de pe urma unui presupus concert al cantaretei.

Inna

Concertul-fantoma ar fi trebuit sa aiba loc pe 31 ianuarie, in “La Paz”, pentru acest eveniment fiind creat si un site de promovare pentru ca totul sa fie cat mai credibil. Dupa cum era de asteptat, biletele s-au vandut ca painea calda. Cand a aflat de inselatoria pusa la cale de bolivieni, Inna a reactionat imediat pe retelele de socializare, avertizandu-si fanii.

R.O.
 

Citește și...