ULTIMA ORA! Andreea Mantea distrusa de DURERE!: “Este o povara grea, pe care…”

Publicat: 20/08/2014 | 12:24

Toata vara, Andreea mantea a fost in cautarea barbatului perfect. Le-a testat limitele, in speranta ca unul dintre barbatii care au intrat in cursa pentru inima ei, o va convinge cu sinceritatea lui.

Pentru ca mai este foarte putin pana va decide cu cine isi va incepe relatia de iubire, bruneta a tinut neaparat sa isi spuna oful, mai exact, cat de greu i-a fost sa ia decizia corecta. „Este cea mai importantă zi si poate sa fie chiar cea mai importantă zi din viaţa mea de până acum. Cu siguranţă însă este cea mai dificilă. Am de luat o decizie şi nu orice decizie, ci acea decizie de care atârnă atât viata mea, cât şi a altor oameni”, a povestit Mantea.

Mantea

Andreea vrea cu orice pret sa-si intemeieze o familie, cat mai curand. „Este o povară grea, pe care o am pe umeri. Dacă greşesc acum, pot să îmi refuz şansa la ceea ce caut de o viaţă – iubirea adevărată. Astăzi imi voi pune sufletul pe tavă, îmi voi declara iubirea. În mine se duce o luptă, inima îmi spune una, mintea îmi spune alta. Nu aş putea să trăiesc cu regretul că nu am încercat să îmi ascult inima. Acesta este cel mai greu moment de până acum. Mi se rupe sufletul. Sper că o să mă înţeleagă şi sper că o să mă poată ierta”, a mărturisit Andreea, printre lacrimi.

Citeste si

Imagini incendiare cu Andreea Mantea la piscina! Bruneta e insotita de un tanar fermecator pe care il da cu ulei!

Andreea Mantea, DESFIINTATA de propria sora! Vezi ce poezie ODIOASA a putut sa compuna Lavinia Mantea

A fost inselata

Andreea Mantea a trait o frumoasa poveste de dragoste cu Stefan Stan, insa cantaretul a inselat-o si relatia lor s-a terminat subit. Focoasa bruneta si-a deschis sufletul si a vorbit despre motivele pe care le au barbatii atunci cand insala.

L.L

Citește și...