Categorii: CancanExclusiv

Ultima oră. Logodnica l-a dat în judecată pe Călin Geambașu! Motivul…

Războiul din familia Geambașu pare fără sfârșit. Nu cu mult timp în urmă, Călin Geambașu a susținut că tatăl său l-ar fi păgubit cu 200.000 de euro. Apoi au apărut înregistrări în care Petre Geambașu ar fi bârfit-o, cu o necunoscută, pe Angelica Cadar, iubita fiului său. Iar acum Călin Geambașu are parte de o ”surpriză” chiar de la partenera de viață. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii de ultimă oră din conflictul care zguduie familia solistului de la ”Școala Vedetelor”. (VEZI AICI: CLAUDIA CREAM & CĂTĂLIN CAZACU CREDEAU CĂ NIMENI NU-I VEDE)

După neînțelegerile iscate pe marginea averii familiei, Călin Geambașu a primit o lovitură din partea unei persoane la care se aștepta mai puțin. Mai exact, Angelica Cadar i-a deschis un proces renumitului artist.

Imagini de INFART! Carmen Electra complet GOALA la 46 de ani! Arata WOW!

Fostul solist al ”Școlii Vedeteleor” trebuie să se prezinte în fața completului de judecată, unde trebuie să-și  rezolve disputa pe care o are cu iubita lui în privința copilului lor.

Potrivit unei surse judiciare, la ultima ședință care a avut loc la Judecătoria Buftea, acolo unde se judecă procesul pe fond, magistrații au luat în discuție emiterea unei ordonanţe preşedinţiale. (CITEȘTE ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU E APROAPE SIGUR CĂ MĂLINA OLINESCU E SORA LUI)

Călin Geambașu a fost dat în judecată de partenera sa de viață

Călin Gembașu și-a pus la zid părinții

„Au aruncat cu lături asupra mea la TV, ambii au avut o intervenţie telefonică pe acelaşi ton ostil. M-au atacat la TV şi acum șase luni. Eram la Şcoala Vedetelor, eu strângeam bănuţii şi am strâns suma ce le lipsea alor mei pentru a plăti vama unei maşini.

Le-am pus banii la capătul patului, le-am spus că au banii pentru maşină şi am mers să mă culc şase ore şi a venit draga mea… mă înţelegi tu… şi a urlat la mine că i-am furat zece lei din buzunar. Cu titlul de împrumut mi-au dat bani, cu titul gratuit n-am primit niciun leu de la ei. Nici n-am pretins,” a susținut, la un moment dat, Călin Geambașu. (VEZI DETALII AICI)

Bătăi în familie

Anul trecut a început războiul din familia Geambaşu, când Călin, unicul fiu al lui Petre Geambaşu, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. S-au spus lucruri grele atât în emisiuni, cât şi pe reţelele de socializare, despre bătăile pe care le-ar fi încasat solistul în copilărie, dar și despre faptul că ar fi fost „plătit” în haine şi jucării să tacă.

Acuzată că îl bătea cu cablul de la video, mama lui Călin s-a apărat. “Puteţi să credeţi aşa ceva când eu am fost singura care m-am chinuit să-l fac? A fost a patra încercare de a avea un copil. Este adevărat că nu mai vorbeşte cu mine de patru ani. Cum pot eu să bat un copil pe care mi l-am dorit atât de tare?”, a spus Cristina Geambaşu la o emisiune TV. (NU RATA, AICI:   MĂDĂLINA GHENEA A CEDAT… S-A MUTAT CU FIUL LUI ”MR. CASH” LA PALAT!)

Pe de altă parte, Călin Geambașu a recunoscut, la un moment dat, că ar fi lovit-o și el pe cea care i-a dat viață. „E foarte adevărat că am bătut-o. Mama mea în perioada 10-14 ani, când tatăl meu era mai mult plecat, mă bătea foarte tare. Am avut o răbufnire de genul acesta”, a spus artistul.

Viață demnă de un roman

Călin Geambaşu (42 de ani) are o viață demnă de un roman. A fost, vreme de cinci ani, căsătorit cu Lavinia, iar, la nunta lor, cea care a prins buchetul miresei a fost chiar actuala lui parteneră, Angelica Cadar, cu care are un fiu, Davin (10 ani).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Articole recente

 • Cancan
 • Exclusiv

Minunea de lemn din Maramureș

O moară din lemn construită la începutul secolului trecut, probabil dintre ultimele care mai există în țară, funcționează încă în…

21 sept.. 2018 11:52 pm
 • Cancan
 • Exclusiv

Breaking news. Ex-logodnica lui Cătălin Cazacu, lovită în trafic: ”Șoferul vinovat a fugit…”

Anna Roman, una dintre cele mai sexy brunete din showbiz-ul românesc, a trecut prin momente mai puțin plăcute. (Super oferta de angajare) Tânăra a…

21 sept.. 2018 11:50 pm
 • Cancan
 • Exclusiv

Connect-R, prima apariție publică după anunțul divorțului! Cine i-a ținut de urât

Bomba a explodat în august, atunci când Connect-R a anunțat, pe contul său de Instagram, că s-a despărțit de Misha!…

21 sept.. 2018 11:47 pm
 • Cancan
 • Exclusiv

Vladimir Drăghia, filmat cu fața tumefiată. Avem imaginile necenzurate!

Vladimir Drăghia are, din nou, probleme medicale. (Super oferta de angajare) Vânătăile i-au reapărut pe față și, în prezent, arată aproape la fel…

21 sept.. 2018 11:43 pm
 • Cancan
 • Exclusiv

”Funduleț” l-a înnebunit pe Jean de la Craiova!

Ana Baniciu este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul autohton. Renumită pentru formele…

21 sept.. 2018 11:40 pm
 • Cancan
 • Exclusiv

Tăticul McDonald’s & City Grill a făcut senzație în cartierul miliardarilor cu un Mercedes de colecție!

Marian Alecu, omul care a pus bazele renumitului lanț de fast-food McDonald’s în România, precum și ale grupului City Grill,…

21 sept.. 2018 11:37 pm