Mădălina Ghenea a cedat… S-a mutat cu fiul lui ”Mr. Cash” la Palat!

Publicat: 03/07/2018 | 22:06

La începutul acestui an, vă dezvăluiam cum a încercat Matei Stratan să o facă fericită pe Mădălina Ghenea, cumpărând o super-vilă în Capitală (DETALII AICI). După ce, inițial, actrița a refuzat să se mute alături de iubitul ei în somptuosul imobil, eforturile pe care le-a făcut fiul lui ”Mr. Cash” au ajuns la rezultatul mult așteptat.  (Cele mai bune oferte laptopuri) Mădălina Ghenea a acceptat, într-un final, să locuiască în palatul în care iubitul ei a investit o sumă colosală, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut dovada acestui lucru. (CITEȘTE ȘI: ”PĂPUȘELUL” TRISTAN TATE E HOTĂRÂT S-O ”CEARĂ” PE BIANCA DRĂGUȘANU!)

Matei Stratan a făcut eforturi financiare considerabile pentru a transforma casa din Primăverii într-o vilă de invidiat. Fiul lui „Mr. Cash” s-a mutat anul trecut în respectiva proprietate şi s-a apucat de treabă, investind sume colosale în amenajarea imobilului în care și-a propus să locuiască alături de superba lui iubită și de fiica lor. (Console si accesorii gaming

Dacă, inițial, Mădălina Ghenea a refuzat să se mute în super-casa iubitului său, preferând să locuiască alături de fetița ei în apartamentul pe care-l deține, acum a revenit la sentimente mai bune. Se pare că, de ceva timp fotomodelul a cedat insistențelor iubitului ei și a decis să se mute în superba vilă. (NU RATA, AICI: ”NORA” MILIONARULUI DORIN COCOȘ A IEȘIT DIN CASĂ CU 50.000 € LA EA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe mama Mădălinei Ghenea, Constanța, în timp ce o plimba pe micuța cuplului pe trotuarul din fața vilei. Rolul de bunică i se potrivește ca o mănușă mamei Mădălinei.

Constanța Ghenea face tot îi stă în putință pentru a-și răsfăța nepoțica. În zilele când vremea îi permite, mama Mădălinei se plimbă cu fetița pe străzile din apropierea vilei în care Matei Stratan a investit o adevărată avere.(CITEȘTE ȘI: COPIII DINTR-O GRĂDINIȚĂ BUCUREȘTEANĂ, ”OTRĂVIȚI” CU TORT!)

”Prințesa” s-a mutat în palatul fiului lui ”Mr. Cash”

Momente de tensiune între Mădălina Ghenea și Matei Stratan

Anul trecut, în septembrie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, anunța că Mădălina Ghenea a decis să ia o ”pauză” în relaţia cu Matei Stratan. Cu trecerea timpului, ruptura părea se accentueze. “Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina în noiembrie 2017, după ce ar fi aflat că partenerul ei ar avea o legătură amoroasă cu Lola Astanova, considerată cea mai sexy pianistă din lume.  (VEZI AICI: INDICIILE SEPARĂRII!)

În ianuarie, Mădălina Ghenea a continuat cu mesajele din care răzbătea un amestec de gelozie și dezamăgire. “Viaţa mea este ca o comedie romantică. Singura diferenţă este că, în realitate, nu este vorba despre dragoste. Sunt doar eu care râd la propriile glume”, a scris, în primă fază, fotomodelul. Iar pe 22 ianuarie a revenit. A publicat o fotografie cu profilul de Instagram al pianistei Lola Astanova, lângă care a adăugat și un comentariu: “Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei alte femei”.

În octombrie anul trecut, Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au ieşit în oraș, să ia o cină romantică. Seara a început perfect şi totul părea să fie bine între cei doi. În jurul orei 23:00 au plecat, s-au urcat în maşină, însă două străzi mai târziu s-au oprit brusc și au lăsat impresia că se ceartă. (TOATE DETALIILE AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...