Breaking news! O cofetărie faimoasă din București a fost închisă… Motivul: copiii dintr-o grădiniță ”otrăviți” cu tort!

Publicat: 29/06/2018 | 23:26

O întâmplare de-a dreptul șocantă s-a petrecut, recent, în București. După ce mai mulți copii de la aceeași grădiniță au prezentat simptomele unei toxiinfecții alimentare, autoritățile au închis temporar activitatea unei celebre cofetării din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă în exclusivitate, detalii despre mega-scandalul în care este implicată cofetăria cu pricina, preferată de majoritatea bucureștenilor. (NU RATA, AICI: ”CĂPITANUL” FCSB-ULUI, FLORIN TĂNASE, A SCURS STICLELE DE VIN ȘI A AGRESAT UN CLIENT DIN CLUB)

În urmă cu câteva zile, Direcția de Sănătate Publică București (DSP) a primit o notificare ce avea ca subiect suspiciunea de toxiinfecție alimentară ca urmare a consumului unui produs al unui laborator de cofetărie (tort), în colectivitatea unei grupe de preșcolari dintr-o unitate de învățământ din București.

Imediat, mai mulți inspectori de la DSP au efectuat un control de specialitate la sediul cofetăriei Alice de pe șoșeaua Mihai Bravu, acolo unde au constatat mai multe nereguli, printre care se numără și deficiențe legate de igiena spațiilor. (NU RATA, AICI: VĂDUVA MILIARDARULUI CĂTĂLIN CHELU ȘI-A EXECUTAT SILIT SOACRA!)

”S-a dispus sancționarea contravențională a operatorului în cauză, conform prevederilor H.G. nr 984/2005, cu modificările și completările ulterioare și suspendarea temporară a activității până la remedierea deficiențelor”,  a declarat directorul de la Autoritatea Națională Sanitară Veterinară  și Pentru Siguranța Alimentelor București, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară  și Pentru Siguranța Alimentelor București a confirmat incidentul

„Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri”

Mai mult decât atât, o sursă bine informată a făcut mărturisiri uluitoare despre cazul cofetăriei Alice, una dintre cele mai apreciate cofetării din Capitală, care a fost închisă de autorități.  ”Mai mulți angajați ai unității au fost găsiți cu nereguli.  Din această cauză s-a luat măsura de a închide cofetăria”, a declarat aceasta. (VEZI ȘI: FOSTUL CONSILIER AL LUI ADRIAN NĂSTASE, REMUS TRUICĂ, LA VOLANUL UNUI MERCEDES BRABUS DE 300.000 €)

Până la publicarea acestui articol, reprezentanții cofetăriei Alice nu au fost de găsit pentru a exprima un punct de vedere. Atât în mediul virtual, cât și la telefon, cofetăria preferată de bucureșteni rulează următorul anunț:  ”Mulțumim pentru că v-ați gândit la Cofetăria Alice pentru momentele speciale! Pentru că implementăm un nou sistem privind calitatea și siguranța produselor, în perioada 28 iunie – 15 iulie, magazinul este închis si nu putem prelua comenzi. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri și vă așteptăm cu același entuziasm și produse deosebite.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...