ULTIMA ORA! Monica Gabor s-a intors in Romania! N-o sa-ti vina sa crezi cum arata dupa un an de SUA

Publicat: 15/08/2014 | 00:14

Un an. Atat a stat Monica Gabor departe de Romania. Acum, fosta doamna Columbeanu s-a intors in tara, dar toti apropiatii au avut un soc cand au vazut-o. Aceasta este complet schimbata, fiind mai slaba decat o stia toata lumea.

De la inmormantarea mamei sale, Monica Gabor nu a mai pus piciorul in Romania. Dupa 12 luni in care a stat departe de tara natala, vedeta a revenit pe plaiurile mioritice pentru a organiza parastasul de un an in memoria celei care i-a dat viata.

A sosit in aceasta seara pe aeroportul Henri Coanda, de unde s-a urcat in mare graba in masina care urma sa o duca la Mamaia, acolo unde micuta Irina se bucura de vacanta alaturi de tatal ei. Atunci cand au vazut-o, insa, toti apropiatii Monicai au avut un soc. Fosta doamna Columbeanu a slabit vizibil si pare foarte palida.

Monica a ajuns in aceasta seara in Mamaia, acolo unde se afla fiica ei, alaturi de Irinel Columbeanu
Monica a ajuns in aceasta seara in Mamaia, acolo unde se afla fiica ei, alaturi de Irinel Columbeanu

CITESTE SI

S-a intors in tara dupa un an! Uite cum a fost asteptata Monica Gabor de sora ei

Planul Monicai Gabor la un an de la moartea mamei sale! Ce vrea sa faca peste o luna, cu toate ca Irinel nu a fost de acord!

De asemenea, Moni nici nu pare prea bine dispusa, incercand sa evite pe cat posibil orice intrebare din partea presei. Inca de la aeroport, aceasta s-a ferit de ochii curiosilor, iar apoi a apelat la o alta “strategie” pentru a induce pe toata lumea in eroare. Aceasta a plecat din Bucuresti cu o masina alba, dar la malul marii a ajuns cu una neagra.

Fosta doamna Columbeanu a intrat foarte grabita in hotelul in care este cazata micuta Irina
Fosta doamna Columbeanu a intrat foarte grabita in hotelul in care este cazata micuta Irina

Atunci cand a ajuns la hotelul in care sunt cazati Irinel Columbeanu si fiica ei, vedeta nu a stat decat pentru cateva clipe cu presa, schimband doar cateva vorbe cu jurnalistii aflati la fata locului. “Am venit in tara pentru ca vreau sa imi petrec timpul liber linistita, cu familia mea si cu prietenii mei”, a spus fosta doamna Columbeanu, iar apoi a intrat grabita in hotel.

Nu a vrut sa isi ia fiica in America!

La procesul de custodie castigat de Irinel Columbeanu, judecatorii au decis ca Monica isi poate lua copilul in vacanta in iulie, timp de o luna. Numai ca, anul acesta, Monica i-a transmis Irinei ca nu poate ajunge in tara, pentru ca are un program incarcat. In schimb, vedeta si-a invitat fiica si fostul sot in America, insa pustoaica nici nu a vrut sa auda, spunandu-i mamei sale ca vrea sa merge in vacanta pe litoralul romanesc.

A.D.

 

Citește și...