ULTIMA ORA! Tatal Madalinei Manole, in stare grava la spital!

Publicat: 16/09/2014 | 15:14
ULTIMA ORA! Tatal Madalinei Manole, in stare grava la spital!

Problemela par ca nu se mai termina pentru tatal Madalinei Manole. In urma cu putin timp, barbatul a ajuns in stare grava la spital.

Dupa ce suferinta si boala l-au pus la pat, Ion manole a ajuns din nou pe mana medicilor, in urma cu putin tim. Tatal madalinei manole s-a simtit extrem de rau, motiv pentru care a fost dus de urgenta la spital.

Ion manole

La patru ani de la sinuciderea Madalinei Manole, o noua drama loveste familia acesteia. Tatal artistei a suferit, in urma cu o luna, un accident vascular care l-a lasat aproape paralizat. Acum, Ion Manole sta mai mult imobilizat la pat, vorbeste cu dificultate si nu se poate deplasa decat cu ajutorul altcuiva, care sa il sustina. Medicii sustin ca starea acestuia este destul de grava si ca va avea nevoie de o lunga perioada de recuperare.

Citeste si

Semne de pe lumea cealalta in casa tatalui Madalinei Manole! „Fata cu parul de foc” si-a facut simtita prezenta langa el si…

Prietenie bizara! Femeia care i-a procurat otrava Madalinei Manole primeste cadouri de la una dintre prietenele cantaretei!

Simte ca Madalina il cheama langa ea

Barbatul a intrat de cateva zile in coma diabetica si are nevoie de recuperare multi ani de acum incolo, pentru a-si reveni. In tot acest timp, Ion Manole a sustinut cu tarie ca o viseaza din ce in ce mai des pe Madalina: „Spune ca ii apare in vis si ca se simta singura, ca are nevoie de el. Barbatul meu acum oricum este depresiv, vede mesaje de la Madalina peste tot. Spune ca nimic nu este o coincidenta, niciun semn, si ca fata noastra vrea sa ne transmita ceva, ceva vrea sa il ia la ea. Fac tot posibilul sa il ingrijesc cum pot mai bine si sa il incurajez. Nu ma dau batuta, vreau sa il salvez, vreau sa fie omul care a fost candva”, a declarat Eugenia Manole, pentru CANCAN.ro.

L.L