Ultimele imagini cu Cristina Țopescu! „Nu te-a iubit nimeni! Ai fost doar un trofeu”

Autor: A. D.
Publicat: 13/01/2020 | 16:10

Cristina Țopescu a fost găsită decedată duminică, în propria casă. Ea nu mai fusese văzută de aproximativ trei săptămâni, de către vecini. Ultimele imagini cu ea în viață au fost surprinse de o prietenă apropiată, alături de care a petrecut Crăciunul.

Prietena alături de care Cristina Țopescu și-a petrecut Crăciunul este persoana care îi administrază  pagina de Facebook și tot ea a fost cea care a sunat la 112. Aceasta a postat mai multe imagine cu jurnalista, din ultima seară petrecută împreună și le-a însoțit de un mesaj dur. „Așa să o țineți minte! NIMENI NU TE-A IUBIT, Cris! Pentru toți ai fost un TROFEU.  Doar cățeii tăi, copiii tăi…”, spunea mesajul postat (CITEȘTE ȘI: “IAU UN SOMNIFER PUTERNIC, NU MAI REZIST ÎN LUMEA ASTA!” PROBA CARE ACREDITEAZĂ IPOTEZA SINUCIDERII. AVEM ULTIMUL MESAJ TRIMIS DE CRISTINA ȚOPESCU UNUI AMIC DE WHATSAPP ÎNAINTE SĂ MOARĂ)

Cristina Țopescu, accident vascular

Potrivit ultimelor informații, jurnalista nu a făcut infarct așa cum s-a crezut, ci a avut o comoție cerebrală. În urma primelor investigații s-a arătat că inima nu i-a fost afectată.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, în hainele în care dormea și era acoperită cu o plapumă. Se crede că moartea a survenit în somn. Cristina Țopescu era singură în casă, alături de ea au fost doar câinii acesteia.

 

Citește și...