Denisa este din ce în ce mai rău, iar luni a fost externată şi din centrul ‘’Sf Luca‘’ de îngrijiri paliative. Se pare că un apropiat al tinerei i-a făcut o fotografie, când se afla în spital, care a început să circule printre rude, ajungând în cele din urmă la presă.

Apropiaţii susţin că în ultimele săptămâni, Denisa a ajuns de nerecunoscut, fiind la propriu “piele si os, potrivit wowbiz.ro.

Este socanta transformarea ei. Este carata pe brate ca un bebelus. Ceea ce era acum doua saptamani, era bine, acum este o mana de om, este extrem, extrem de slaba. Are ochii bagati in fundul capului, i-au iesit prin piele oasele de la pometi, au povestit persoane apropiate cântăreţei.

Acestea sunt ultimele imagini cu Denisa
Acestea sunt ultimele imagini cu Denisa

Mama ei a mărturisit recent că fiica ei este foarte bolnavă. "Doar o minune de la Dumnezeu o poate salva. Are cancer in tot corpul, a fost descoperit prea tarziu, am apelat la orice. Nu mai pot, nu mai pot". a spus Geta Marian.

"De la capul Denisei nu lipsesc iconite sfintite, Facatoare de Minuni, carti de rugaciuni si candela sfintita care e mereu aprinsa. Familia se roaga mult, se roaga neincetat, mama ei merge la biserici, da acatiste, sta in genunchi, plange si-l roaga pe Dumnezeu sa-i vindece fata. Si Denisa se roaga mult, are cateva rugaciuni pe care le spune zilnic", au declarat pentru wowbiz surse din anturajul Denisei.
 

Citeste despre:denisa, boala internata, spital, fotografie cu denisa


Share On Facebook