Un actor celebru nu îşi aminteşte să fi jucat vreodată în show-ul TV care l-a consacrat. A şocat pe toată lumea când a făcut mărturisirile în direct

Publicat: 11/10/2017 | 16:14

Un celebru actor de Hollywood pare să fi suferit "pierderi grave de memorie", după cum a spus-o chiar el. Frankie Muniz participa în emisiunea "Dancing with the stars" atunci când a mărturisit totul în direct, spre şocul telespectatorilor.

Emisiunea TV „Malcom in the middle”, în care Frankie Muniz a apărut încă de la început, timp de şase ani, alături de Brian Cranston, celebru pentru rolul din „Breaking Bad”, pare să îi dea mari bătăi de cap actorului. În momentul în care se afla pe scena de la „Dancing with the stars” a mărturisit că pentru el acel serial nu reprezintă nici măcar o amintire frumoasă. Asta deoarece nu îşi poate aduce aminte absolut deloc să fi jucat în sitcomul foarte popular în anii ’90.

Vedeta emisiunii TV a lăsat pe toată lumea mută de uimire când a mărturisit toate acestea, la care a adăugat că „nu îmi pot aduce aminte nici ce am făcut în jumătate din viaţa mea”. Ce-a fost de-a dreptul şocant pentru fani e că serialul „Malcom in the middle” a câştigat şi câteva premii Emmy. Nici de faptul că a participat la acele ceremonii prestigioase Frankie Muniz nu pare să îşi prea aducă aminte.

Însă, episoadele severe de amnezie par să se datoreze unui accident de maşină în care Frankie Muniz a fost implicat în urmă cu câţiva ani. Totul s-a întâmplat în 2009, iar de atunci actorul a avut probleme mari cu pierderile de memorie, pe care nu şi le pot explica nici măcar medicii.