Un adolescent din Iaşi a fost obligat de tată să-şi îngroape mama! Minorul a fost ameninţat că va avea aceeaşi soartă dacă vorbeşte. Detalii cutremurătoare!

Publicat: 02/01/2018 | 14:11

Caz cutremurător! Un bărbat din judeţul Iaşi este suspectat că şi-ar fi ucis soţia, după care, alături de fiul său de 17 ani, ar fi îngropat-o pe un câmp. Minorul ar fi fost obligat să ajute la înhumarea mamei, fiind ameninţat, la rândul său, cu moartea.

Cazul s-a petrecut in localitatea Scobinţi din judeţul Iaşi, iar cadavrul a fost descoperit chiar în prima zi din anul 2018. Manole Ion, in vârstă de 48 de ani, concubinul femeii decedate, este principalul suspect din acest caz. În a doua zi de Crăciun, pe data de 26 decembrie, acesta s-ar fi certat cu concubina sa pe fondul consumului exagerat de alcool. În timpul altercaţiei, bărbatul a lovit-o puternic pe femeie, iar aceasta şi-a pierdut viaţa.

Văzând ca femeia nu mai mişca, Manole Ion s-a panicat şi a săpat o groapă la o distanţă de aproape 50 metri de casa în care aceştia locuiau. Pentru că nu putea  să o facă singur, Manole Ion şi-a chemat fiul şi l-a obligat să-l ajute s-o ducă la groapă. Cei doi au săpat groapa adâncă de un metru şi au băgat-o acolo pe mama copilului, apoi au acoperit-o cu pământ. 

Băiatul a fost ameninţat cu moartea să nu povestească ce a fost pus să facă, însă, în noaptea de Revelion, ar fi relatat unui alt tânăr întreaga poveste, cazul ajungând astfel şi la Poliţie, potrivit adevarul.ro.

Citește și...