Un american care locuia în România a dispărut de mai bine de o lună

Publicat: 21/08/2020 | 10:26
Un american care locuia în România a dispărut de mai bine de o lună

Un american care locuia în România a dispărut de mai bine de o lună, iar familia este disperată.

Pe 18 iulie, un cetățean american a plecat de la domiciliul său din Bragadiru și nu a mai revenit. Soția sa este cea care a anunțat situația la 112, spunând că acesta a plecat în jurul orei 16:00, la o scurtă plimbare.

Familia lui abia acum și-a dat acordul ca dispariția să fie făcută publică, în speranța că poate cineva îl va recunoaște.

Chiar în ziua dispariției, el a fost văzut în jurul orelor 13:30-14:00 într-un parc din Bragadiru, precizează IPJ Ilfov.Bărbatul a fost căutat folosind inclusiv un câine de urmă, iar poliția face în continuare cercetări. 

Bărbatul are 48 de ani

Persoanele care l-au văzut sau care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Semnalmentele bărbatului: 48 de ani, înălțime 1,85 m, greutate 100 de kg, ochii verzi, părul grizonant, drept, poartă mustață și cioc, iar la nivelul gâtului și al mâinii stângi prezintă cicatrici. La momentul dispariției era îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri închis, tricou de culoare verde închis, pantofi sport de culoare gri închis, marca „Nike”.