Un asistent medical din linia întâi a luptei împotriva COVID-19 a fost găsit mort în mașina personală. Ce bănuiește familia

Publicat: 21/05/2020 | 11:55
Un asistent medical din linia întâi a luptei împotriva COVID-19 a fost găsit mort în mașina personală. Ce bănuiește familia

A devenit asistent medical în 2018, acesta fiind – de altfel – visul său de o viață. Se afla în linia întâi a luptei împotriva pandemiei de coronavirus, dar și în plin proces de recuperare după ce, aproximativ 10 ani, avusese probleme cu drogurile.

William Coddington avea 32 de ani și lucra în spitalul din West Palm Beach, Florida. Potrivit informațiilor furnizate de mediafax.ro, asistentul medical a fost foarte impresionat de tot ceea ce vedea în jurul său, din cauza infecției cu COVID-19, iar această tensiune care l-a apăsat pe umeri l-a făcut să nici nu mai participe la ședințele de recuperare pentru consumatorii de droguri.

William Coddington era de-a dreptul înspăimântat, au spus apropiații săi, considerând că avea un echipament de protecție precar, iar nopțile îi erau tulburate de coșmaruri. „Nu-ţi asuma riscuri care nu sunt necesare şi încearcă să te ţii pe picioare”, i-a spus, cu doar o zi înainte de a fi descoperit mort, unui prieten. (VEZI ȘI AICI: NOU-NĂSCUT DIN BUZĂU, CONFIRMAT CU COVID-19 CUM A VENIT PE LUME! MAMA LUI ARE ACELAȘI DIAGNOSTIC)

Asistentul din linia întâi a luptei împotriva pandemiei a murit, dar semnele de întrebare persistă

În dimineața zilei de 25 aprilie, William Coddington a fost găsit mort în maşina personală. Se afla în parcarea unui hotel din Deerfield Beach, Florida, iar familia sa presupune acum că moartea sa a avut ca motiv o supradoză.

Povestea de viață a acestui asistent medical este doar una din zecile de mii desfășurate nu numai în Statele Unite ale Americii, ci și în toate țările afectate de pandemia de coronavirus.

Personalul din linia întâi din sistemul medical al SUA încearcă să facă faţă acestui efort supraomenesc pe care trebuie să îl depună în fiecare zi. Peste 90.000 de persoane au murit din cauza COVID-19, în SUA. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS PE LITORALUL ROMÂNESC. RESTRICȚII PENTRU SALVAMARI + TE POȚI INFECTA DE LA APA MĂRII?)

Citește și...