Un bărbat a cerut-o de soție pe femeia care l-a înjunghiat de 13 ori. Cum a reușit să scape cu viață!

Publicat: 15/01/2019 | 21:19
Un bărbat a cerut-o de soție pe femeia care l-a înjunghiat de 13 ori. Cum a reușit să scape cu viață!

Bărbatul, pe nume Shakur, a fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiat cu sălbăticie de 13 ori de iubita lui. Dar când s-a înzdrăvenit, a cerut-o de nevastă pe cea care îl atacase. 

Bărbatul a făcut cererea într-un cadru solemn, în fața jusitiției, unde se judeca procesul femeii acuzate de tentativă de crimă, a dezvăluit dailymail.co.uk. El l-a implorat pe judecător să n-o trimită după gratii pe femeia care a fost aproape să-i ia viața.

Shakur a scăpat de moarte doar pentru că a reușit să fugă de la fața locului. El a necesitat trei săptămâni de internare pentru a-i fi tratate rănile făcute de femeia care l-a atacat.

Judecătorul a amânat decizia După ce l-a văzut pe Shakur că a venit în fața instanței și a cerut-o de soție pe femeie, judecătorul Airat Bikmurzin a amânat luarea unei decizii în cazul femeii agresive.

Femeia acuzată n-a reușit să-și ducă la capăt intențiile criminale, pentru că victima a reușit să scape și a găsit ajutor medical la timp”, a spus judecătorul. Femeia, a cărei identitate n-a fost dezvăluită, riscă până la 6 ani de pușcărie.

Ea a pledat vinovată și a spus că l-a atacat pe Shakur doar pentru că era beată criță și nu mai știut ce face.

Citește și...