Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin s-a spânzurat după ce a aflat că soția îl înșela

Publicat: 18/01/2019 | 17:36
Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin s-a spânzurat după ce a aflat că soția îl înșela

Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin s-a spânzurat după ce a aflat că soția îl înșela. El a recurs la acest gest extrem chiar la locul de muncă. 

În noaptea de luni spre marţi, Orlando se afla într-un depozit din Bucureşti unde urma să descarce marfa din camionul său. La un moment dat, tânărul a primit mai multe mesaje şi imagini de la soţia bărbatului cu care soţia lui avea o aventură. Ba chiar femeia l-a sunat și i-a povestit cu lux de amănunte aventura dintre soțul ei și soția lui. Potrivit unor surse, tânărul ştia că soţia nu îi este fidelă însă nu avea dovezi în ceea ce privea infidelitatea ei.

Profitând de faptul că angajaţii depozitului erau ocupaţi să descarce marfa, tânărul s-a spânzurat de trapa camionului. După ce angajaţii depozitului au terminat descărcarea, au mers la cabina şoferului şi l-au găsit pe tânăr spânzurat.

Aceștia au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului. Din nefericire, medicii însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Potrivit prietenilor, Orlando va fi înmormântat luni, în oraşul său natal, Drobeta-Turnu Severin, scrie gazetadesud.ro.

Citește și...