Un bărbat din Gorj a ajuns la spital după ce a fost împușcat la vânătoare

Publicat: 15/01/2019 | 22:51

Un bărbat de 43 de ani, din orașul Novaci, a fost împuşcat accidental, marți, la o partidă de vânătoare desfăşurată pe fondul Gilort, din judeţul Gorj. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bărbatul din Novaci a fost împuşcat în umăr, în timp ce participa, împreună cu câteva persoane, la o partidă de vânătoare legală. Incidentul a avut loc pe fondul de vânătoare 12 Gilort.

„Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ca urmare a faptului că un bărbat de 43 de ani, din Novaci, a fost împușcat de un alt bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, din greșeală, în timpul unei partide de vânătoare care era autorizată. Cei doi bărbați dețineau legal armele de vânătoare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul împușcat accidental în umăr a fost transportat inițial la spitalul din Novaci, iar după ce a fost stabilizat a fost transferat la Craiova.

Citește și...