Un bărbat din Târgu-Jiu a înviat din morţi! A fost declarat mort, dar l-a întâlnit pe Dumnezeu şi s-a întors la viaţă

Publicat: 04/10/2017 | 16:18

Minunile există! Un bărbat din Târgu-Jiu a făcut cardio-respirator, a fost declarat mort, însă l-a întâlnit pe Dumnezeu şi s-a trezit la viaţă.

Aşa ceva! Vasile, un bărbat din Târgu-Jiu susţine că a făcut stop cardio-respirator, a fost declarat mort, însă a revenit la viaţă. Bărbatul a povestit cum s-a întâlnit cu Dumnezeu şi cum, după o călătorie pe lumea cealaltă, a fost trimis din nou la viaţa de pe Pământ.

”M-am mai uitat o dată pe cer şi am realizat că, într-adevăr, era Dumnezeu. A veni săraca: ”Ce e cu tine?” şi i-am spus simplu ”Mă duc”. A venit slavarea, m-a resuscitat vreo 40 de minute. Ştiţi ce uşoară era moartea asta? Uşoară de tot, mă simţeam fără dureri. Până am ajuns la spital, gata, dus. M-au şi tras acolo pe margine, cu cearceaful pe mine. Fata mea era terminată. A venit medicul cardiolog şi a întrebat ce e cu mine şi i-au spus că aşteaptă că să mă ducă la morgă şi ea le-a spus că e imposibil, că ea simte că eu trebuie să trăiesc şi m-a băgat în salon şi m-a resuscitat din nou vreo 50 de minute. Am intrat într-o lume foarte frumoasă. Copii, cu iarbă verde, cu munţi, cu femei frumoase. Nu înţelegeam limba lor. Femeia asta care era acolo, s-a uitat pe cer şi m-am uitat şi eu şi atunci am văzut că era Dumnezeu, dar nu era om, ci era format din abur, ca să zic aşa. El era sus acolo. Nu a schiţat nimic când m-am uitat. Am ajuns la o perdea de fum şi acolo am văzut ca un început de drum pietruit care cobora. Se zărea totuşi puţin şi m-am întrebat ce o fi acolo şi am început să cobor. Au început să fie nişte căsuţe joase, din care ieşeau mâini aşa, şi din stânga şi din dreapta. Coboram şi simţeam că mă sufoc şi atunci mi-am zis ce caut eu acolo pentru că nu mai am aer. Cred ca era sfârşitul meu acolo dacă continuam să cobor. Am cerut milă la femeia aia, ea a zâmbit, a dat din cap şi atunci am început să prind puteri. Am mai ridicat o dată capul spre cer şi am realizat că într-adevăr era Dumnezeu. M-am dus către femeie pe urmă, ca să-i mulţumesc. Frumoasă, da, frumoasă femeie era: cu părul lung, haine albe. Era chiar la hotarul ăsta dintre lumea lor şi lumea nostră, de unde intrasem eu. Şi apoi o mână m-a prins de mâna mea şi m-a tras, zicându-mi: ”Hai că tu nu mai ai ce căuta aici, nu e locul tău aici”, a povestit bărbatul.

Recomandarea CIAO.RO