Un bărbat s-a sinucis live pe Facebook în ziua logodnei fiicei lui: „Acesta este testamentul meu!” Motivul halucinant pentru care a decis să moară

Publicat: 25/10/2017 | 11:22

Un bărbat s-a filmat în timp ce-şi punea capăt zilelor şi a transmis totul live, pe reţeaua de socializare Facebook. Prietenii virtuali au fost şocaţi şi nu l-au putut ajuta.

Ayjan Uzun, în vârstă de 54 de ani, şi-a filmat ultimele momente din viaţă. El s-a decis să se sinucidă deoarece a aflat că fiica lui se căsătoreşte fără aprobarea sa.

„Transmit live în seara aceasta, e testamentul meu, nu vreau ca cei care m-au adus în această stare să vină la înmormântarea mea. La revedere, eu plec, aveţi grijă de voi”, a spus bărbatul înainte să se sinucidă.

Bărbatul a recurs la acest gest imediat după ce a aflat că fiica lui se mărită: „Nimeni nu m-a întrebat şi pe mine. Nu m-au tratat ca pe un bărbat. Socrul meu mi-a luat locul şi fără să aibă dreptul a aprobat căsătoria fiicei mele. Nimeni nu a spus că tatăl acestei fete trăieşte. Am aşteptat ca familia să mă cheme şi pe mine, să fiu alături de fiica mea”.

Deşi în timpul live-ului, prietenii şi rudele l-au implorat să nu se omoare, Ayjan Uzun s-a împuşcat în cap, cu arma pe care o avea în casă.

 

Citește și...